Herkese iyi geceler. 25 son denildi ve 25 şine kadar hep beklemeyi onerdim.

Burada herkes kendine donuk eleştiri yapmak zorunda. Tamam herkesin getirisi kendine, herkesin kazancı kendi cebine akıyor. Lakin hub dediğimiz arkadaşlar artık ne bir birini beğenmemezlik yapma, ne de diğer hubların boş konuşuyor duşuncesine girme luksu yok.

Şu Sitem durumunu kesinlikle Quiz ile bağdaştırmayın. Quiz de kimse demedi kanallarınızı şu gruba sokun. Ama Sitem icin bu işte bir tık daha otede olanlar hubluk aldı ve gelin benim hubumdan katılın vs denildi. Yani Sitemi ben bilmezken formda ki yonlendirmeler ile girmiş bulunmaktayım. Bana gore de baş aktor hub yada aktorler hublar.

Şimdi hublar ne yaptı? Skype grubları kurdular (onada eyvallah). Ama ne oldu sadece milletin David denilen kişi ile cat pat konuşma metinlerinin paylaşıldığı, uzerine bazı arkadaşlarında (sanki eğlenceli bir ortammış gibi) Ankaralı Turgut vs alakasız videolar paylaştığı bir ortama donuşturuldu. Yada David, denilen kişiye ipe sapa gelmez kufurlerin edildiği bir ortam haline donuşturuldu. Yani esas olarak okumam gereken, bilgi paylaşımı yapılan 10 satır varsa gereksiz 500 satır olmuş oluyor. Sorunun cozumuyle ilgili gereksiz 490 satır varken. Kimse kusura bakmasın bu sorun cozulmez. "David senin ananı .....im" yazmanın bana bir faydası yok.

Hani biraz once hublar icin şu tanımlamayı yapmıştım. Bir Tık Onde Olan Evet. Yalan yok. Ben neden alamadım hubluk? Cunku bilgim o kadar. Olan ise almış ise bir sorun yok benim acımdan. Lakin kimse kusura bakmasın. Bir tık onde olmanın getiriside sadece David ile yazışılanları skype gruplarından ara ara paylaşmak veya David şunu dedi, şu zaman kadar bekleyelim, bunu dedi, bu zamana kadar bekleyelim diye demek değildir bana gore. Daha somut kavramlarla insanların karşısına cıkılması gerekir. Yoksa David ile olan yazışmaları hub olmayan kişilerde yazıştığı kadarını skype gruplarında paylaşıyor arkadaşlar.

Bence sorun buyuk. Once hublar olarak kendi aranızda birlik sağlayın ve bu kadar bekleyen insanın sorununa cozum uretin. Goruşlerime ister katılırsınız, ister katılmazsınız. Lakin benden bu kadar. Vesselam.