1 kurtaj, 1 duşuk.. lutfen yardım..
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- 1 kurtaj, 1 duşuk.. lutfen yardım..
-
27-09-2022, 14:13:57Arkadaşları yaklasik 10 aylik bir denemeden sonra gecen yıl hamile kaldım ve aralık ayında 9 haftalık gebelikte kalp durması sonucu kurtaj oldum. Kalp atışı vajinal alındı ama hic karından duyulmadı. Oğrendiğimde beta 12 olup duzenli artmıştı . Doktor ilk defa yaşandığı icin herhangi bir tahlile gerek yok sağlıksız gebelikmis vucut attı dedi. Sonra 4 ay kadar korunup tekrar denedik. Tekrar hamile kaldım . Adetten 1 gun sonra beta 6 ile oğrendim. Ertesi gun hafif kahverengi lekeleme başlayıp sonra adete dondu ve dunden beri normal adetim gibi yoğun kanama yaşıyorum. Doktora gitmeme bile fırsat olmadı. Doktor duşuk yapıyorsun haftaya gel kontrol edelim dedi ama ben artık sorun ne neden boyle oluyor gercekten anlamıyorum. Her ay duzenli adet oluyorum ovulasyon testinde her ay yumurtlama goruyorum hormon testi yaptırdım sorun yok eşimde de değerler normal. Ne yapacağım ben..yaşayan sonunda iyi haber alan..bu şekilde olup bir tedavi olan, Ya da sorunun neyden kaynaklandığını oğrenen var mı..