Merhaba arkadaşlar,
Uzun suredir foruma uyeyim fakat aktif olarak yt işine bir turlu başlayamadım.
Benim asıl işim yazılımdır. 10 seneden fazladır web/desktop yazılımları yapıyorum. Bu sure icerisinde Turkcell, İş bankası, D&R gibi bilindik şirketlerle de calışmalar yaptım, yurtdışındaki bazı buyuk şirketlere de calışmalar yaptım. Yani yazılım konusunda belli bir seviyedeyim diyebilirim.
Konuyu acma sebebim ise şu aralar Youtube' a ciddi bir giriş yapmayı duşunuyorum ve bu konuda halihazırda kazanan ve kazancını arttırmak isteyen youtube konusuna hakim biriyle ortak calışma yapmak istiyorum.
Benim yapabileceğim şey ortağımın yaptığı bircok işi otomatikleştirip, mumkunse daha da geliştirip kazancını arttırmak olacaktır.
Mesela kendim icin yaptığım basit bir yorum programından ornek verecek olursak.
- Programa yeni acılmış boş kanalınızın email ve şifre bilgisini giriyorsunuz.
- Yuksek sayıda abonesi olan bir hedef kanal url' sini giriyorsunuz ( video değil kanal url' si )
- Bu kanala ozel bir yorum hazırlıyorsunuz.
- Ve başlat diyorsunuz.
- Program modemi resetliyor, api key, clientid, secret, accesstoken bilgilerini alıyor
- Hedef kanalın isim ve profil resmini kendine kopyalıyor
- Hazırladığınız yorumlardaki linkleri kısaltıyor (+ ozel bir yontem var)
- Ve hedef kanalın video atmasını bekliyor
- Kanal video atar atmaz hazırladığımız yorumlardan birini otomatik olarak videonun altında paylaşıyor.
- Sonuc olarak sanki kanalın sahibi videoyu atmış ve hemen altına yorum yazmış gibi oluyor.
- Bunu 1 milyondan fazla abonesi olan aktif bir kanal icin yaptığınızda ilk 3 saat icerisinde 1K-3K arası tıklama geliyor.
- Sonra kanal kapanıyor ama 1 TL lik bir kanal icin yeterli bir sistem diyebiliriz. Ozellikle kanal sayısını istediğiniz dilediğiniz gibi arttırabileceğinizi duşunursek yeterli bir yontem diyebiliriz.
Bu sistemi farklı bir alana trafik cekmek icin yapmıştım, daha farklı incelikleri de var ama acıkcası binlerce kişiyi yanlış yonlendirmek beni cok rahatsız ve gelen yorumları da dikkate aldığımda kullanmayı bıraktım diyebilirim.
Bu orneği vermemin nedeni ise eğer calışan bir yonteminiz varsa bunu otomatikleştirip, daha da geliştirip kazancı ciddi bir seviyeye cıkartabiliriz. Yontem artık calışmadığında ise yeni yontemler geliştirip yeni yazılımlar yapabiliriz.
Benim tek şartım şuan oturmuş min. 3 aydır kazandıran bir yonteminiz olması ve bu kazancı canlı olarak bana gosterebiliyor olmanız gerekmektedir. Sizin de bana sunacağınız şartlar varsa onları da beraber değerlendirip karşılıklı guven sağlandıktan sonra calışmalara başlayabiliriz.
Soracaklarınız varsa konu altından veya ozel mesaj ile bana iletebilirsiniz daha sonra skype uzerinden devam edebiliriz.
Uzman Yazılımcı YouTube İşi İcin Ortak Arıyor
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Uzman Yazılımcı YouTube İşi İcin Ortak Arıyor