Merhaha Arkadaşlar

Beni tanıyanlar, iş yapanlar bilirler, elimden geldiğince işimi duzgun yapar ve durust olma ilkesinden taviz vermem.Bir hatam yanlışım olmuşsa telafisini yaparım.46 yaşındayım adamlığı kimseden oğrenecek değilim.Yanlız guzel adamlık oğretirim ilgilenenler ekleyebilir.

Bilindigi uzere gecen hafta benim bir hatamdan kaynaklı son uretim yaptığım kanalar kapandı.Boyle blok kapanma satış yaptığım surece yaşamamıştım.Kendini akıllı sanan bir arkadaş konumda yazdığım gecikmede %10 kadar fazla gonderim sozunden bu muşkul durumumda kendine ve yandaşlarına fırsat cıkarmak icin benimle goruştu ben sadece kensini duşununerek oncesinde kapanma yaşadığımı tam teslimat gununde aslında kanalarının o gun bitirilip teslimedilecegini zaten hazır olduğu ama kapanma olunca bunun mumkun olmadığını bu durumdan fırsat cıkarıp bizi dahada madur etmeyin anlamında cevabım oldu.Dedigim gibi sadece kendisi icin bu %10 gecikme istediğini duşunerek '' sozumuzu yemeyiz, gereğini yaparız '' dedim.Bugune kadarda hep yaptım zaten beni bilen bilir elimdeki imkanlar dahilinde kimseyi madur etmem.Baktım bu fırsatcı arkadaş ve yandaşları bu durumdan ciddi anlamda kazanc saylayacak ve ben neredeyse hergun hic para kazanmadan ve diğer madur muşterilerime kanal vermeden bu arkadaşların kanaları icin calışacağım mevzu 1250 kanal mevzusu değil, işin icince iş var.Burada isim verip mevzuyu dahada derinleştirmeyelim.Ben bu sozu normal şartlarda olağan durumlar icin verdim.Tİcarette bunlar her zaman oluyor, kapanma yaşamışım calışmıyorum sorunu anlayıp yeniden uretim yapam bir sure alacak kendisinin siparişi az 500 adet asıl sipariş yandaşlarında var toplamına ben gunluk %10 gecikme versem gunluk 300 kanal ediyor, gunluk uretimim neredeyse, bu demek oluyorki sadece bu arkadaşlara calışacağım ve borcum hic bitmeyecek cunku yaptığım kanal ancak gunluk farkı karşılacak ana borc kalacak mis gibi gecinecekler.
Bu yapılan fırsatcılık insanlığa sığmaz, inanan insanlarız duşenin durumundan fırsat cıkarmak FIRSATCILIK yapıp kazanc sağlamak olurmu, nasıl bir insanlık.Dedigim gibi once sadece kendisi olduğu ve konuşturmayım şunu vereyim gecikmede kac kanalı varsa dedim ve 1250 kanalda anlaştık.Kısa sure icinde aslında bu arkadaşın maşa olduğunu asıl depremin hemen ardından geleceğini anlayınca konuma baktım bir cıkar yol aradım.Kasım ayı kampanyası diyor konumda, bunu başlıktan yola cıkarak savunma yaptım.Durum budur arkadaşlar, ben muşkul durumdayım 2-3 kişiyi memnun edecem verdiğin sozun arkasında dur diye gazlanarak yuzlerce muşterimin maduriyetine sebep olmak ve coluğumu cocuğumu sefalete suruklemedim.Bunların amacı buydu ne guzelde konu acmış fırsatcı destek verenlerde tabiki, olay gecesi konuyu okuyanlar skp tan donduler hocam olay nedir ne diyor bu vatandaş dediler.Anlattım olayı hak verdiler, şu ifadeyi kullandılar '' meyve veren ağac taşlanır '' biz seni biliyoruz hocam.

@Web_Scripti hocam mazide buna benzer bir durum olmuş, aramızda bir tartışma olmuştu.Amacım kesinlik bu vatandaşın yaptığı gibi fırsatcılık yapmak değildi bilmeni isterim.Yanlış anlaşılmışsam ozurdilerim senden.

İnsanın hayatında bazen zora duştuğu, sıkıntı yaşadığı zamanlar olur bu zamanlarda sizin bu durumunuzdan kendine kazanc sağlamak isteyen kişilere karşı benim yaptığımı yapmazda, haksız duşunduğumu ne olursa olsun soz vermişsin her durumda yapacaksın diyorsanız Allah sizede yaşatsın duşene bir tekmede vurmayı.

Uzatmayım...

Ben durumumu her zaman icin anlattım, son kapanmalar haric hicbir muşterim yaptıgım kanalardan son donemde video atılınca kapanma mevzusu haric bir şikayet almamışımdır.Nadir olarak kısmi kapanmalar olmuş telafisi yapılmışıtır.İşimizi gerektiği gibi yapıyoruzki yuzlerce muşterimiz, dostumuz var hepinizden Allah razı olsun.Kazancınız daim olsun.

iki kişinin isteği olacak diye diğer muşterilerimin ve ailemin maduriyetini duşunmek durumdaydım.Bunu bir duşunun isterim.Zaten sıkıntı yaşamasam kanalar gecikmez verilen surede teslim edilir yaşanan sıkıntı bilindiği halde, calışmadığımız bilindiği halde bu durumdan kazanc sağlama maduruiyetimizi dahada fazlalaştırmak istediler.Bunun karşısında durdum o kadar.

Yeri gelmişken siparişleri olupda, kendini kasma hocam sıkıntıyı aşınca teslimedersin soyleminde bulunan ve burumdan fırsat cıkarmayan tum muşterilerimede huzurunuzda sonsoz teşekkurederim.Allah sizden razı olsun.Adam gibi adamlar işte...

Bundan sonra bir sure skyp uzerinden satışlarım devam edecek, kanallarımızda hicbir sıkıntı yoktur.Son denediğim sistem fixlendi daha oncede acıklama yaptım 2 yıldan fazladır calıştığım ve hala acık olan kanaları actığım sistemde calışıyorum.Buradan yine kendine fırsat cıkaracak konuyu abartacak basit insanlara mesaj vermek kimsenin ekmeği ile oynanmaması gerektiğini bilmelerini isterim.

Tum muşterilerimin olmasada son donemde yaşadığım kapanmadan dolayı maduriyetler oldu.Bu maduriyetleri duzelmek ve gereğini yapmak kapnamadan once aldığım yuklu siparişleri iptal etmek ya da maduriyetler giderilene kadar ertelemek zorunda kalacağım buradan belirmek isterim.Bunu bahane ederek soz verdin martavasını okuyarak konu acma gereği hissetmesinler.Genel muşteri maduriyeti yaşamaktansa 2 muşterinin maduriyet yaşaması bu aşamada zorunlu olarak istemesemde tek seceneğim.Kendileri icin sıkıntılarım giderilince elimden gelen imkanlarda ilave telafi yapılacaktır bu durumdan kaynaklı bilinmesini isterim.

Toplamda aylık 12k satılan kanalın 3300 adeti kapanmıştır.Bu kapanmanın nedeni sistem degiştirmem kaynaklıdır.Eski sistemde devam ediyorum.Eski kanalarımız sorunsuzdur bilen biliyor zaten, saygılar...

Telafisi yapılacak kişi sayısı 14 dur gunluk uretim olan 300 adet ile 10 gun icinde tum telafiler yapılacaktır.

Telafiler bittikten sonra, kapanma oncesi ve sonrası alınan 5300 onaylı kanal hazırlanıp teslimedlilecektir.Şuana kadar iptal olan sipariş yukarıda sipariş rakamının %5 kadar degildir.

En gec 20 gun icinde Allah dan bir mani gelmezse, once telafileri sonrasında da siparişlerimi hazırlayıp gonderecegim.

20k onaysız siparişim vardı tek bir arkadaşımıza hazırlanacak, onuda geciktirmek zorunda kalmıştım, Aralık 4 itibarıyla gunluk 250 şer olarak teslimat yaparak kalan 6k gmail teslimatı yapılacaktır.

Tum muşterilerime ve 3. kişilere onemle duyrulur.

Allah yar ve yardımız olsun.

Son soz;

Bu ve buna benzer durumlarda istemedende olsa muşterilerinin maduriyetine sebep olmuş kişiler banlanmıştı, maduriyetler giderilene kadar.Maduriyetleri gideren durust satıcıların banları derhal acılmışıtr.Yonetimde olmam ve bu etiketten fayda saglayagımı ve yonetimin bunu gormeyeceğini duşunecek ve yorumda bulunacak aciz insanlara karşı, yonetimimizin uyguladığı ve her zaman destek verdiğim, muşterilerinin maduriyetinin giderilene kadar kişnin banlaması uygulamasınında benim icinde yapılmasını istiyorum.Bu forum benim, benim ekmek kapım buraya uye olduğumda beş parasız biriydim, iş oğrendim ekmek yedim gecici bir sure aranızda olmayacağım, Hakkınızı helal edin dostlar.Bol kazanclar olsun.

Sebep olduğum maduriyetkeri giderene kadar banlanmam gerektiğini, bu durumda gereğinin yapılmasını istiyorum.Tum yonetimdeki arkadaşlara saygılar.

@m-note