elimde bi kac tane teknik var ve ben bunların hic birinden para kazanamıyorum

1. teknik youtubeden birden cok canlı yayın yapabilme eğer sunucunuz gucluyse tek hesapdan 1 den fazla canlı yayın yapabilmenizi sağlıyabilirim (7 tane aynı anda yapıldı)
2. sunucusuz yt ve daily de olan videoların canlı yayını yapma ( bunu cok kez yaptım ama yaptığım her şey telif hakları ihlaline girdi)
3. aws icin sınırsız alman , abd , fransız bi kac ulke daha var telefon onayını yapabiliyorum. pin kodu girmede ses ve ya arama gelmeme gibi sorunlar olmadı
bu teknikleri başka arkadaşlara bilgi karşılığında takas yapmak istiyorum
uzun zamandır aradığım ama bulamadığım bilgiler
1.video izlenmesi ; artık attığım hic bir video izlenmiyor ve artık spamla para kazanamıyorum bunun cozumu
2. aws hesap acma ; tel onayı yuzunden hesap acamayan ark varsa birleşip hesap acmak isterim actığım tum hesaplar askıya alınıyor. ve hepsi sanal kart kaynaklı olduğu soylendi.
3.canlı yayından para kazanma ; eğer bu konuda para kazanmayı bilen biri varsa birlikde ilerletmek isterim
4.yuksek izlenimli kazanclı icerik karşılığında
vb. aklınızda olan takas secenekleri karşılığı ihtiyacınız olanları yazarak konuşabiliriz.
tekniklerin hic biri para karşılığı satılmıyacaktır. sadece takas olcaktır.
neden bu tur konu actın diye soran olcaktır. cevabı haftalardır nerdeyse her dilde araştırmama rahmen hic bi ilerleme kaydedemedim ve artık zaman kaydetmek istemiyorum.
birlikde kazanmak isteyen arkadaşlar varsa lutfen pm ile bana ulaşsınlar olmadı skypeden bana yazsınlar