Amerikan: hey steve, neden kendine bir icki koymuyosun?
Turk: la suleyman, kap iki bira gel bakim hemen!

Amerikan: hey dostum burda bir problem mi var ?
Turk: noluyo lan burda ?

Amerikan: nasil gidiyor mike?
Turk: napiyon lan?

Amerikan: korkarim seni oldurecegim!
Turk: salavat getir *******k!

Amerikan: oov dostum hic cool olmamissin.
Turk: bu ne lan gotume benzemissin.

Amerikan: lanet olsun sana christine!
Turk: allah belani versin nurcan!

Amerikan: tanri askina brad kes sesini artik!
Turk: Allah'him sabir ver, sus lan yeter!

Amerikan: aman tanrim simdi napicaz?!?
Turk: ha s..tir sictik?!?

Amerikan: help me please...
Turk: baksana lan!!!

Amerikan: ne derler bilirsin jack, hayat beklenmedik surprizlerle doludur...
Turk: valla oglum bir soz var hani, kaderde varsa duzulmek neye yarar uzulmek...

Amerikan 1: dante'nin bu kitabini okudun mu micheal?
Amerikan 2: aaa evet , gercekten edebi degeri olan bir calisma.

Turk 1: abi da vinci sifresini okudum super!
Turk 2: lan birak! iyice entel dantel oldun ! Layt herif !!

Amerikan:: hey jerry gel pizza ye dostum...
Turk: sulo gel lan buraya mis gibi menemen yaptik...

Amerikan:: fbi... bir kac soru sorabilir miyim?
Turk: polisim ben! nerdeydin lan dun esek?

Amerikan:: (ses cikarmadan el i$aretiyle) sen oraya sen buraya sessiz olun...
Turk: dagiliyoruz haydaaaaaaaaa!!!
--------------------------------------------------------------------------
Turklere Ozgu Yalanlar

Dunya ahiret bacimsin...

Şuan 70 milyon bizi izliyor...

Bu son sigaram.

Evi bosaltin! Almanya`dan oglum geliyor...

Bu sene universite sorulari cok basitti, keske sinava girseydim...

Aksam elektrikler kesildi, dersimi yapamadim...

Bunun garantisi biziz abi...

Telefon sehirlerarasina kapali

Benim icin onemli olan ruh guzelligi

Hediye olmasa inan verirdim.

Bi arkadasa bakip cikicam, istersen kimlik birakayim...

Butun kadinlar guzeldir...

Iki saat kapida bekledim, acam olmadi...

Seni dusunmekten butun gece gozume uyku girmedi...

Sen bi de beni gencligimde gorecektin...

Aglamiyorum... Gozume bisey kacti...

Yemezsen arkandan aglar...

Aksama erken gelicem...

Butun kadinlar guzeldir...

Iki saat kapida bekledim, acam olmadi...

Seni dusunmekten butun gece gozume uyku girmedi...

Sen bi de beni gencligimde gorecektin...

Aglamiyorum... Gozume bisey kacti...

Yemezsen arkandan aglar...

Aksama erken gelicem...

Canımı al sırrımı alamazsın
Yalan kuru iftira ben mi? inanmıorum ben hic dermiyim
Turkcemiz !!

Yıl: 1965

"Karşıma Âniden cıkınca ziyÂdesiyle şaşakaldım ve mutehassis oldum... Nasıl bir ed takınacağıma hukûm veremedim, Âdet vecde geldim. Buna mukÂbil az bir muddet sonra kendimi toparlar gibi oldum, yuzunde beni fevkalÂde rahatlatan bir tebessum vardı... Ustumu başımı toparladım, kendinden emin bir sesle 'akşam-ı şerifleriniz hayrolsun' dedim.."

Yıl: 1975

"Karşıma birdenbire cıkınca cok şaşırdım ve hislendim.. Ne yapacağıma karar veremedim, heyecandan ayaklarım titredi. Ama cok gecmeden kendime gelir gibi oldum, yuzunde beni rahatlatan bir gulumseme vardı.. Ustume ceki duzen verdim, kendinden emin bir sesle 'iyi akşamlar' dedim.."

Yıl: 1985

"Karşıma Âniden cıkınca fevkalÂde şaşırdım ve duygulandım.. . Nitekim ne yapacağıma hukûm veremedim, heyecandan ayaklarım titredi. Amma ve lÂkin kısa bir sure sonra kendime gelir gibi oldum, nitekim yuzunde beni ferahlatan bir tebessum vardı.. Ustume ceki duzen verdim, kendinden emin bir sesle 'hayırlı akşamlar' dedim.."

Yıl: 1995

"Karşıma birdenbire cıkınca cok şaşırdım ve duydulanımlandı m... Fen hÂlde kal geldi yÂni.. Ama bu iş bizi bozar dedim. Baktım o da bana bakıyor, bu iş tamamdır dedim... Manitayı tavlamak icin doğruldum, artistik bir sesle 'selÂm' dedim.."

Yıl: 2006

"Abi onu karşımda oyle gorunce cuş falan oldum yani ve duygudurumum kabardı... Oğlum bu iş bizi kasar dedim, fena goceriz dedim, enjoy durumları yani... Ama concon muyum ki ben, baktım ki o da bana kesik.. Sarıl oğlum dedim, bu manita senin... 'Hav ar yu yavrum?'"

Yıl: 2016

"Ven ay vaz si hor, ben cok yani oyle işte birden ve cok imoşınıllaştım... Off, ay dont nov abi yaa... Ama o da bana oyle baktı, if so aşık len bu manita.. 'Hay beybi..'"

Yıl: 2026

"Onu gorselimde duyumsayınca imgelemim almadı ve duyalamam tutarıklandı, ben cok yani oyle işte birden ve cok kabarık oldum... Off, ekinsel korluk zihinsel anlığımı kapımsadı... Ama o da bana oyle baktı, bu XY bana kesin sevili... 'Herkese mrb..'"

Bir oss Masalı

Bir varmış, bir yokmuş... Parabolik dağların ardında, seminer kıvrımları gibi uzanan ırmakların sonunda cyan kadar yeşil, tanım kumesi kadar buyuk bir ulke varmış. Bu ulkenin kenar ortaylarının kesiştiği yerde de padişah ordinat’ın sarayı bulunuyormuş. Padişah, ulkesini adaletle yonetir, kimsenin dengeye gelmiş tepkimesine karışmazmış. Bu padişahın guzel mi guzel bir kızı varmış. Nice soylu soygazlar istemiş de gitmemiş guzel prenses.
Ulke halkı da birlik ve beraberlik icinde gecinir, karşılıklı elektron alışverişi ile iyonik bağlar icerisinde bulunurlarmış. Sanki her biri bir palanga sisteminin elemanıymış (makaralar ağırlıksız). Kısacası halk arasında devamlı bir konjugasyon varmış. Benim genim senin de genindir, diyerek muhtaclara yardım ederlermiş.
Bir gun bu ulkeye buyuk, kocaman bir dev gelmiş. Ona, gittiği ulkelerde Morula canavarı derlermiş. Bu mutasyona uğramış okaryot canlı, insan yiyerek beslenir, ulke ulke dolaşıp, karnını doyururmuş. Normal Şartlar Altında 1 molu 22.4.1012 lt hacim kaplıyormuş.
Şimdiye dek Avagadro sayısı kadar memleket gezmiş, sıra bu ulkeye gelmiş. Canavar hemen padişahın sarayına varmış, karşısına dikilmiş; “Bana bak, Padişah İzotopu! Ya bana her gun ulke nufusunun geometrik ortalaması kadar yemeye adam verirsin, ya da ulkenizin hemeostasisini bozar, hepinizin turevini alırım.” demiş. Padişah ve vezirleri bundan cok korkmuş. Cunku bu canavar gectiği yerlerde limiti alınmadık fonksiyon, eğimi bulunmadık doğru denklemi bırakmazmış. Ama yine de şansını bir kez denemek istemiş padişah. Ulkenin iyonlaşma enerjileri en yuksek adamlarını canavarın ustune salmış. Salmış ama ne fayda! Hepsi de monomerlerine kadar ayrışıp canavarın ince bağırsağında emilmişler. Boylece padişah ve ulke halkı canavarın isteklerine boyun eğmişler: “n” ulkedeki cocuk sayısı olmak uzere her gun (n/8-1)2 kadar cocuğu canavara vermeye karar vermişler. (n Œ z+) Gunler gunleri, aylar ayları kovalamış, zaman statik elektrik gibi akıp gitmiş, sıra Alfa Bey’in oğlu Blastula’ya gelmiş.
Anne ve babasının, oğulları Blastula’yı gondermeye hic niyetleri yokmuş. Cunku buyuk oğulları Blastula’nın allatropu Gastrula’yı da canavar yemiş. Fakat padişahın askerleri zorla Blastula’yı alıp **urmuşler, sonra onu cevresi 2šr kadar olan dairesel bir ovaya getirmişler (š @ 3). Blastula etrafına bir bakınmış ne canavar var, ne de başka bir organizma. Sadece nitrit bakterileri tarafından ayrıştırılan insan iskeletleri varmış. Birden uzaklardan frekansı yuksek bir ses gelmiş. Bu canavarın sesiymiş. “O kim?” demiş Blastula, “Anyon musun, yoksa katyon mu?” Karşıdaki ses de “Ne anyonum ne katyonum, seni yemek isteyen bir hetetrofum!” demiş. Bunu duyan Blastula “a” ivmesiyle koşmaya başlamış. Sonunda bir mağaraya varmış. Mağaranın ağzında bir kaya varmış. Blastula kayanın arkasındaki sinaptik boşluktan mağaraya sızmış. Arkasından gelen canavar da kayaya bir F kuvveti uygulamış, kaya fiziksel cozunmeye uğramış ve Blastula, o renk pigmentlerinden yoksun hermafrodit iğrenc yaratığı karşısında bulmuş. Ağzından mukusla birlikte amilaz enzimleri akıyor, gozleri duzgun dairesel hareket yapıyormuş. Dişleri cok sivriymiş, hepsi de rezonans yapı gosterircesine birbirinin aynısıymış.
Birden, bir şeyi farketmiş Blastula. Mağaradaki kayalardan biri, aynı cukur ayna gibiymiş. Mağaranın duvarından sızan iki ışık da aynanın asal eksenine paralel geliyormuş. Eğer canavar aynanın odağına gelirse ışık gozunu alır, ben de kacarım diye duşunmuş Blastula. Hemen aynanın odağını hesaplamış. Eğer canavar iki adım daha giderse gozu tam odağa denk gelecekmiş. “Gel!” demiş canavara “Korkmuyorum senden!” canavar iki adım atmış ve ışık gozunu almış, dengesini kaybetmiş. Sağa sola yatarken mağaranın zemininin surtunme katsayısı az olduğundan ayağı kaymış ve başını kayalara carpmış (Boyle iki sakarlığın birbirini takip etmesine sakarlık metagenezi diyoruz) boylece bayılmış. Blastula ise hemen cebinden bıcağını cıkarmış, canavarın başını bedeninden ayırmış ve mağaranın girişine ağırlık merkezinden asmış. Daha sonra o sevincle evine koşmuş. Annesi ve babası kapıyı acınca cok şaşırmışlar. Daha sonra olanları anlayınca oldukca sevinmişler. Cunku onların da artık reel sayılar kumesinde tanımlı bir oğulları varmış. Kolay değil, onune geleni mutlak değer icine alan bu canavarın hakkından gelmiş. Haber, kanserli hucre gibi her yere yayılmış. Sonunda sarayın eşik enerjisini aşıp, padişaha kadar gelmiş. İlk once onlar da inanmamışlar, ama gidip kelleyi gorunce hepsi de asit cozeltisine batırılan turnusol kağıdı gibi renk değiştirmişler. Blastula bir anda ulkenin yukseltgenme eğilimi en yuksek elementi olmuş. İlk once padişahın veziri olmuş, sonra da prensesle evlenmiş.

Masalın sonu aşağıdakilerden hangisi veya hangileri gibi bitebilir?
I. Gokten uc elma duşmuş.
II. Avagadro sayısı kadar
cocukları olmuş.
III. Canavar hortlamış.
A) Yalnız I B) Yalnız II C) II-III
D) I-II E) I-II-III

Muzik Gruplarının arpca isimleri

the beatles - haşaratu'l hamam

infected mushroom - mantar-ul marazziye

iron maiden - bakire-ul (tovbe estafurullah) teneke

bluesaint - aziz-ul mai

queen - hanım sultan

metallica: şirket-i hayriye

guano apes - meymun'ul def-i hacet

pink floyd – pembe muvakkithane

deep purple - işkembe-i kubra

mor ve otesi - eflatun vu berisi

50 cent - 50 akce

sugababes - subyan-ı şeker

cranberries - kıran beri iz

spice girls - baharadul avrad

massive attack- el hucum

metallica - kalay-ı humayun

red hot chili pePpers - densiz beynamaz nebat

hepsi - topyek'un

mfo - Malumat-ı Furuş Orfen

destiny's child - velet-ul mukadderat

abba - elifbabaelif

bulutsuzluk ozlemi - el insaf ya nejad

alcatrazz - mekan-i zindan

manga - cudded-u aksa-i şark

kim bunlar - merak-ul beşer

1 KONU ACMIŞTIM COK BEGENDILER AMA 1 FIKRA DIE KILITLENDİ ONUDA EKLİORUM...

Haftaya damgasını vuran uc yeni gelişme

>Haftaya damgasını vuran uc yeni gelişme :
>
>Rus fizikciler yerin 100 metre altında bakır tel bulduklarını, bunun ise
>atalarının bundan 1000 yıl oncesinde telefon şebekelerinin olduğunu
>kanıtladıgını duyurdular.
>
>Bu olaydan 1 hafta sonra Amerikan gazetelerinde ilginc bir manşet.
>Amerikan bilim adamları yerin 200 metre altında 2000 yıl oncesine ait

fiber
>optik hatlar bulduklarını, bunun ise, amerikan toplumunun Ruslardan 1000
>yıl oncesinde gelişmiş digital haberleşme sistemleri olduğunu soylediler.
>
>Bir hafta gecmeden Turk gazetelerinde yeni bir manşet.
>Turk bilim adamları yerin 500 metre altına kadar kazdıklarını ve

hicbirsey
>bulamadıklarını, bunun ise atalarının 5000 yıl oncesinde kablosuz

iletişim
>sistemlerini kullandıklarını soylediler....