Kızlar meraba iyi akşamlar insallah tecrubeli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum biraz tedirginim beni bilenler var burda konu acmisligim cok gebelik istiyordum cok sukur gebeyim daha cok yeni hem idrar testinde hem kan testinde gebelik olduğunu gordum kan testine devam ettim 2-3 gune tekrarlardım cevremdeki arkadaşlar değerin 1000 ve ustu olana kadar bir sıkıntı olmazsa gitme keseyi goremezsin dediler bende bekledim değerim dun 1000 ustu cıktı yanı net olarak kusuratini bilemiyoruz 1000 ustunu gostermiyor dedi doktor ama gebelik kesin artık dedi bende bugun dunku sonucumla kadın doğuma gittim ozel kliniğe doktorum cok iyiydi sağolsun keseyi gormek icin baktı ultrasonda goremedi ama yumurtalıkların gayet iyi rahim ici aynı şekilde miyom kist gibi yapılar yok dedi rahim duvarı kalınlaşması guzel gebeliğe hazırlıyor kendini dedi muhtemelen burada oluşacak gibi dedi bi noktayı gostererek cumartesi tekrar cağırdı ve son adet tarihime gore 6+2 dedi ama bu sorun degil dedi keseyi gec goren oldu mu kac degerlerde gorulur kese siz kac degerlerde gordunuz benimki normalmi acaba sizlerden yorumlarınızı bekliyorum
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.