Okuyan okumayan herkese şimdiden teşekkur ederim sadece icimi dokmek istedim...

Once Biraz Kendimden Bahsedip Sonra Youtube Hikayemi Paylaşacam ve Bu Surecte Yaşadıklarımı...

Ben bi ailenin tek cocuğuyum Babam ben 2-3 yaşlarındayken vefat etti 18 yaşıma kadar şuan 65 yaşındaki uvey annemle tek başına yaşıyorduk 18 yaşımda askere gidince annem yalnız kalmasın diye evlendim. Benim yerimde kim olsa aynısını yapardı heralde.

YouTube Hayatıma Nasıl Girdi ?

2013 eylul ayında fayanscıda calışıyordum bazen iş olmuyordu olmadığı zamanlar internet kafede takılırdım ve 2011 den beri satış ortaklığıyla uğraşıyordum goomass aldım işte xticaret uyeliğim var 2 sene falan uğraştım en son işte facebooka falan reklam verip satmaya başladım urunleri ama yine gelirle gider aynıydı reklama harcadığım parayı cıkarıyordum yani bi gun yine bi sayfaya reklam verdim paylaştı takip ettim paylaşımı baktım biri yorum atmış, allah ondan razı olsun reklamını yaptığım urunde anket doldurarak para kazanma kitabı yorumda ben zaten youtubeden gunde 100 dolar kazanıyorum ne diye anket le uğraşayım yazmış,

sonra bende araştırdım hemen yt den para kazanma falan ytparayı buldum serkan abi falan o zamanlar cok guseldi ortam eh başladık allahın isniyle 2-3 ay Turkce dizi calıştım ilk ay 1 k falan kazandım 2-3 ay 400-500 kazandım adsenseden

fayans işini bıraktım ve youtubeye yoneldim 3-4 ay devam ettim Turkce calışmaya nisan 2014 te adsensem banlandı icerde 4.5 k vardı napayım hayat bitti sanki

sonra ingilizceyi keşfettim ve ilk keşfettiğim icerik promo fragman videoları 1-2 ay boyle devam ettim sonra c.film falan buldum neyse fazla uzatmiyim ağustos 2014 te askere gittim YouTube den 6k biriktirmiştim ve evden para almadım hic.

Askere gitmeden 3 gun oncede internet kafede uyukluyordum resmen oyle bi hal almıştım ki hunharca calışıyordum askerde calışamam diye o 3 gun gibi diğer gunlerde calışsaydım eminim şuan cok farklı olurdu kadermi desem ne desem bilmiyorum askerlik geldi cattı gittim işte 1 ay eğitim aldıktan sonra ilk carşıma cıktım cıkar cıkmaz internet kafeye gittim ve kanalalsattan kanallarıma baktım freedoma bağlıydı coğunluğu freedom paneline girdim 15 bin dolar heyecandan olecem nerdeyse neyse napim ne edeyim derken en iyisi ellemiyim kalsın boyle dedim adsenseye baktım 14 bin tl de orda birikmiş neyse saat 4-5 civarı oldu birliğe donduk 2. hafta tekrar cıktım ve baktım freedomdaki kanal kapanmış ytparaya baktım kapanana odemiyorlarmış 15 bin dolar hayal oldu.

Sonra adsenseye baktım kesinleşmemiş hatırlarsınız ekim ayının başlarıydı heralde o ay kimsenin kazancı kesinleşmedi sonrada coğu banlandı. Ytparaya baktım konu acılmış herkes kesinleşmedi diyor neyse genel bi sorun heralde oderler dedim.

Tekrar calışmaya başladım Kanalalsattan kanallar aldım hemen videolar falan yuklettim botla tekrar carşı bitti donduk sonra dağıtım iznine geldik 1 haftalık eve geldim hemen adsense girdim baktım kapanmış devre dışı diyor 14 bin tl burdada Hayal oldu.

Sonra 2. Carşımda actığım kanallara baktım iyi gidiyolar. Sonra Quizi keşfetttim Kanalları bağladım quize tekrar 1 haftalık iznimde hunharca calışmaya başladım.

Quize guvendim tum kanallara 1 k izlenim 10 abone yapıp quize bağladım 50 kanal falan bağlamıştım sonra usta birliğine gittim ilk ay burdada carşıya cıkmadık bisden once gelenler telefon kullanmamızada izin vermiyolardı. İlk ayın sonunda nihayet carşıya cıktım ve baktım Quizdeki kanalların coğu kapanmış ama kalanlarda iyi gidiyor 3-5 k dolar birikmiş, Freedomdada eski kanallar vardı 1-2 k dolarda orda birikmişti Freedom birde 1200 dolar odeme yapmış paypala eh biraz moralim yerine geldi yine o gun herkes carşıda gununu gun ederken ben calıştım yine kanal actım quize bağladım her carşıya cıktığımda bazı kanallar kapanmış olsada umidimi kesmeyip tekrar tekrar kanal acmaya coğaltıp quise bağlamaya başladım neyse usta birliğimin 3. ayında telefon aldım carşıdan general mobile discovery 2 mini ilk goz ağrım akşamları herkes saat 9 da yatar ben 2-3 e kadar tel den videoyapa girer kanalalsata girer kanal alır video yukler hatta Quize bile bağlardım telefondan, odemeleri takip eder kapananları acık olanları takip ederdim ytparayı takip ederdim.

Askerliğim youtube ile savaşmakla gecti diyebilirim bu sayede allaha şukur ailemden 5 kuruş para istemedim hatta ben onlara gonderdim neyse oyle boyle askerliği bitirdim ağustos 2015 te bitti... Askerdeyken hep senaryolar kurardım askerlik bitsin binlerce kanal acıp Quize bağlayacam diyordum.

Askerlik ağustosta bitti quizde ağustosta bircok kişi gibi benim icinde bitti kapanan kanallara odememe kararı verdiler tum hevesim kactı resmen.

Aradım aradım başka partner bulamadım adsenseyide o 14 bin tl den sonra bi daha acmadım zaten...

Askerde az cok birikimim oldu birikimimin %50 sini kuzenimle beraber kaybettim...

sonra tum hevesim kactı hicbirşey yapasım yoktu youtubede ne yapacağımı bilmiyordum ben bitti sayıyordum ama yine umudum vardı realdede kuzenimin yaptığı yamuktan sonra ne yapacagımı bilmiyordum...

Nihayet sonunda hayatımda guzel bi gelişme oldu.

Ekimde allah bana dunyalar tatlısı bi kıs verdi şuan 9 aylık allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşaallah...

Sonra kasımda annem kalp krizi gecirdi bypass ameliyatı olmak zorunda kaldı yaklaşık 20 gun hastanede kaldık benden başka kimsezi yok benimde oyle sırf ona hayırlı bi evlat olmak icin uğraşıyorum. Şuan iyi cok şukur allah kimseye anne baba evlat acısı vermesin inşallah...

Neyse Ağustos 2015 ten ocak 2016 ya kadar para getirecek hic birşey yapmadım yaşadığım olaylarla falan birikimimin geri kalanının coğunu yine harcadım.

Ocak ayında actionScript diye bi arkadaş cıktı bloggerdan para kazanma olaylarını anlattı sağolsun ilk ay 1200 lira kazandım 2. Ay 400 Kazandım 3. Ay bi markette calışmaya başladım gunluk 25 liraya ama hala blogla falan uğraşıyordum bi gun markette 1 saat izin aldım carşıda yarım saat internet kafeye gittim 2 blog actım o gun 180 tl kazandım dedim heralde bu blog işi canlanıyor bloggera geri donmek icin marketi bıraktım.. bi kac gun uğraştım yine bloglarla meğer kuyunun son damlalarıydı o paradan sonra para kasanmadım işimde elimden gitti neyse 3. Ay 400 falan geldi adsenseden sonra herşeyi fikslediler bloguda bırakmak zorunda kaldım 4. Ay nisan ayı site işlerine falan gireyim dedim bari 1 ay boyunca site falan uğraştım yine yol katedemedim 5. Ay mayıs ayının başlarında dailymotion u keşfettim 20 gunde falan 500 dolar birikti sonra nasıl olduysa kanal kapandı kapandıktan sonra ne yapacagımı bilemedim sabit gelir getiren bi dailymotion kanal satın aldım 5 aydır 10-15 dolar kazandırmıştı icinde 500 + dolar birikmişti bende guvenip aldım ilgilenmeye başladım gunluk 20 ila 50 dolar kazandırmaya başladı. Ta ki dune kadar icinde 1400 dolardan fazla birikti dun baktım oda kapanmış ne yapacağımı bilemedim...

Eh bizim hikayede burda sona erdi biraz uzun oldu kusura bakmayın... Okuyan okumayan herkese teşekkur ederim...

HALA COK İLGİNC Bİ ŞEKİLDE UMUDUM VAR