Merhaba değerli arkadaşlar Gecen akşam iftardan sonra can sıkıntısına tek başıma cay bahcesine gittim cay icmeye Yaklaşık bir on dakika sonra hemen yanımdaki masaya iyi bir arabadan inen 3 adam oturdu Bunlar başladılar muhabete hemen hemen 1 saat boyunca ben bu adamları dinledim (ramazanda iftardan sonra cay bahcesi kalabalık olduğu icin extra masalar ekleniyor ve dolaysıyla mesafe daha yakın oluyor biraz sesli konusunca cok rahat diğer masada soylenenleri duyuyorum)Konu Forexdi kısaca Bu adamların muhabetınde aklıma takılan laflardan bazıları Biri dedi bu ay 1.5 trilyon kazandım Biri de bende 300 milyar kazandım az konuşan adamda dedi abi banada gunluk 100-150 lira geliyor bana yetiyor gecimimi salıyorum dedi Bende son 3 aydır ytden toplamda 1500 lira ancak almısımdır bu ayda ''ban ciki ban olmassa'' işler duzelecek gibi ama forexde kafama cok takıldı Ben bu forex konusunda internetten epey bir arastırma yaptım kazandım diyende var ocağıma incir ağacı diktim diyende var cok kararsız kaldım acıkcası Daha once at yarışında bir araba parası kaybettım icin bu forex olayınada bulaşmaya korkuyorum Son olarak Turkiyenin en iyi youtube forumu webmaster forumu Ytpara'da Turkiyenin en iyi webmasterlerinin yani sizlerin siz değerli ytpara uyelerinin bu forex konusunuda fıkırlerını duşuncelerini oğrenmeyi cok isterim Eğer duşuncelerinizi fikirlerinizi benim ile paylaşırsanız bu doğrultuda elime para gecince forexe başlayacaığım Şimdiden cok teşekkur ederim