Bush`un Pulu
Başkan Bush'un yeni talimatı:
- Uzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan boyle başkanlığın butun mektuplarında bu pullar kullanılacak.
Bir sure sonra gorulmuş ki pullar zarfa bir turlu yapışmıyor.
Başkan Bush kuplere binmiş ve yetkilileri cağırıp sormuş;
- Ustunde resmim olan pullar yapışmıyor, arkalarına zamk surmediniz mi?
- Surduk efendim, demiş yetkili ve eklemiş;
- Yapışmamasının nedeni, herkesin pulun arka yuzune değil de on yuzune tukurmesi efendim..."
Bush ve Şoforu
George W. Bush şoforuyle bir kır gezisine cıkar. Arabayla giderken bir tavuğu ezerler. Meseleyi tavuğun sahibi olan ciftciye kim anlatacak diye duşunurken Bush Âlicenap bir tavırla şoforune şoyle der:
"Bana bırak. Ben Dunya'nın en guclu adamıyım. Ciftci bana muhakkak anlayış gosterecektir." Bush ciftcinin evine girer ve bir dakika sonra da nefes nefese koşarak geri doner.
Goz morarmış, surat dagılmış haldedir. Şoforune "Cabuk toz olalım burdan!" der.
Aksilik bu ya, arabayla daha 20 metre gitmeden bu defa da orada gezen bir domuzu ezerler. Bush korkulu gozlerle şoforune bakar ve "Şimdi adama gidip soyleme sırası sende!" der.
Şofor ciftliğe gider. Bush da arabada bekler. 10 dakika, 20 dakika 30 dakika derken....Şofor bir saat sonra sarkı soyleyerek, gulerek, cepleri para dolu ve kolunda irice bir meyve sepeti ile geri gelir.
Bush şaşkın bir halde sorar: "Ciftciye ne dedin ki bu kadar ikrama boğdu seni?" "Valla ben de anlamadım" der Şofor. "Ben ona sadece şoyle dedim:
Iyi gunler. Ben George Bush'un şoforuyum. Domuz oldu!
Bob Nerde
George Bush bir ilkokulu ziyaret eder. Cocuklara:
- Sorusu olan var mı? der. Ve kucuk Bob sozu alir.
- Benim uc sorum olacak:
1- Secimlerde daha az oy almanıza ragmen nasıl oldu da Başkan oldunuz?
2- Hiroshima'ya atılan atom bombasi sizce dunyanin en buyuk teror faaliyeti değil midir?
3- Hicbir neden yokken neden Irak'a saldırmak istiyorsunuz?
Aniden zil calar ve cocuklar tenefusse cıkarlar. Cocuklar geri dondugunde bu sefer sozu kucuk
Tom alır. Benim beş sorum olacak:
1- Secimlerde daha az oy almanıza rağmen nasıl oldu da Başkan oldunuz?
2- Hiroshima'ya atılan atom bombası sizce dunyanın en buyuk teror faaliyeti değil midir?
3- Hicbir neden yokken neden Irak'a saldırmak istiyorsunuz?
4- Bugun neden zil 30 dakika erken caldı?
5- Bob nerede?
Kayseriye Liman
Mecliste Kayseri Milletvekilinin hafif yollu şekerlediği bir sırada Trabzon Milletvekili konuşmasını yapıyormuş. Kayserili vekil, uyanmış ki Trabzonlu vekil kursuden Trabzon’a bir şeylerin yapılmasını istiyormuş. Bizimki ne istediğini anlayamadığı icin sıkıntıya girmiş. Trabzon’a bir şey yapılacaksa Kayseri’ye de yapılmalı diye duşunmuş. Soz alıp:
- Sayın vekilin Trabzon’a yapılacaklar hususundaki acıklamalarını takdirle karşılıyoruz, lakin bu konuda Kayseri’nin de ihmal edilmemesini istiyoruz. Mecliste bir guluşmedir başlamış. Vekil şaşırmış, ne oluyor gibisinden bakınırken Meclis Başkanının sesi duyulmuş:
- Sayın vekil, Kayseri’ye denizi getirdiğiniz gun soz veriyoruz, Kayseri’ye de bir liman yapılacaktır.
Şart midur
Bir gun Temelle Dursun otururlarken Temel Dursun'a;
-"Ula usagum ben politikaci olacagum." demis
Dursun Temel'e donup;
-"Sen delimusun ki politikaci olacaksun.."
Temel Dursun a donup:
-"Şart midur??"
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Politik :)