arkadaşlar,2 gun once bi arkadaş mesaj atmış bana ben de dun gordum ve kontrol ettim,aynı olay benimde başıma gelmiş.herkeste,her hesapda yok sanırım bu olay ama belki mailı alan,gormeyenler vardır diye konu acmak istedim.

sorun ne bilmiyorum fakat payoneer bagzı hesaplarda degişiklik yapmış ve mail atıp işte bu hesaba odeme alıyorsan biz bu hesabı sildik,yerine yenisini ekledik demiş.eger bu hesaba odeme alıyorsam,gerekli degişiklikleri yapmamı istemiş...

yani gelen mailda uyarıyordu.mesela adsense bu ay ingiltere adsense hesabıma para gonderecek,her ay oldugu gibi diyelim.ama payoneer o banka hesabını silmiş,yerine başka hesap eklemiş.normalde bunu ben farketmeyecegim icin adsense odemeyi neden yapmadı diye beklerdim,sorun arardım.sebebi artık oyle bi hesabın payonerde olmaması para payonere gelir,payoner parayı adsense e geri gonderir yanlış bilmiyorsam.

1-2 gune odeme yapılacak adsenseden.ozellikle bu sorunu yaşayanlar cıkabilir diye aklıma geldi...herkesde yok sanırım bu olay ama payonere kayıtlı maillarınızı kontrol edin derim yinede.o payonere nereden para geliyorsa,onları iptal edip yeni banka bilgilerinizi eklemeniz gerekiyormuş.benim sadece gbp hesabı icin gelmiş uyarı,diger arkadaşda aynı şekilde gbp hesabı icin mail almış.