Merhaba. 7 aylık evliyim burdaki şeyleri o kadar cok okudum ki. Eğer bende hamile olursam tecrubelerimi paylaşacağım diye karar verdim.
Erken gebelik testleri, hep gozuken o tek cizgi ve hayal kırıklıkları falan 5. Aydan sonra vazgectim ama insanın icinde hep bi umut bi beklenti var tavsiyem lutfen adet gecikmenizi en az bi 5 gun bekleyin bende cok sabırsızdım ama illaki sabır lazımmış bide lutfen stres yapmayın herseyin bi vakti zamanı gercekten var psikoloji rahat olursa hersey daha guzel ilerliyo.12 mayıs adetim bitti ilişkiye girdik ben ve eşim 2 gun sonra korona olduk hastalığın 5. Gununde falan canım birden kabuska istedi neyse ilacları falan kullandık cok şukur hastalık gecti. Bu belirtlerde yazıyo ya en az 100 kere okumusumdur meme ucu kararması damar belirtisi vucut sıcaklığı kalp atış hızında artış dudakta ucuk BENCE bunlar biraz faso fiso cunku cok inanmıştım psikolojik olarak bunları yasadım bi keresinde goğsumde birden mavi damar cıktı nabzım 105 110 falandı baya bi sure yine bi umut falan ama sonu husran kafayı toparlamak cok zor. Neyse cok uzattım ayın 12sinde adet olmam lazım cok nadir ileri atar benim bat gunum o gun birden basım ve acayip bi şekilde ensemle birlikte ağrıyo karnıma kasıklarıma bişeyler oldu heh dedim geliyo adet olacam hemen basım ağrır 1 hafta oncesinden goğuslerim ağrır ama cok ağrı olmadı hepsi hafif hafifti bu sefer ve kasıklarımın ortası ağrır normalde adette gebelikte leğen kemiğine doğru agrıyo ve kasıklarda balon gibi bi şişme hafifte yanma hissivar neyse, Allahımm adet olmadım 6 gun gecti ilaclardandır diyorum ve benim cok ağır gecti korona. Bi arkadasımda sacmalama ilacları kullandın varsa hamilelik onlemini alırsın yap test dedi 6 gun gecikmeden sonra yaptım. Ve cok şukur cift cizgiyi gordum. Bence asıl mucize şu eşimde ileri derece de varikosel var Umutsuz seyler soylemişlerdi ameliyat olacaktı. Hem koronaydık korona ilaclarını kullandık bide ama Allahım nasip etti cok şukur cift cizgiyi gorduk dua edin umudunuzu yitirmeyin Rabbim aratmadan versin nasip etsin