Bi gun Turkce dersindeyiz.Hoca gelmiş ad aktarmasını anlatıo(onuda projektorden perdeye yansıtıp anlatıo sanki yazsa eline yapıscak).Tanımını fln yazdık her neyse.Sonra orneklere gectik 1. ornek şoyleydi:

1.Tolstoy guclu bir kalemdir.

Ama dumur olmama sebep olan şey 2. ornekti.

2.Collina dunyaca unlu bir DUDUKTUR:d

...ve sınıf iki buklum paspas olmuştur

--------------------------------------------------------------------------
Bu derste deil ama olsun.

Bi gun oğle yemeğini yerken ark yanima geldi ve bana ve yanimdaki arka bi kart gosterdi.Kartta yazan şey ictiğim meyva suyunun burnumdan ark ın suratina fışkırmasina neden oldu. kartta şoyle yaziordu(eski işiymiş halada yapıomuş ek iş olarak):
Fenni Sunnetci(Fenninin anlamina baktim steril,temiz anlaminda)
Vedat -----(bu bizim Turkceci soyadını vermeyem artık)
Sağlık gorevlisi

--------------------------------------------------------------------------
Yine bi Turkce dersindeiz.Bizim Turkceci Vedat muhabbet etmeyi sevio(Orn:Bi derste muhabbete Golcuk depreminden girdik,Bermuda Şeytan Ucgeni fln devam ettik 40'ar dk den 2 dersin yane 80dk nin 20dk si ders işledik).
Konumuzda Turkuler Dolusu die bi okuma metni.Hoca burda okurken aklına bi TV programı geldiğini ve bu programda turkulerin hikayesinin anlatildiğini soledi.
Bu programın yayinladigi kanal adini soleyince ben dahil herkes gulerken dizini dovmekten zar zor yurudu.kanalın adi şoleydi:"Kay TV"
Tamamen başımdan gecti bunlar kendim yazdım.Hakketiysem +rep isterim, etmediysem bi yorum yeter.