3 pişmanlığım var.
ilki; bi ara oluşturduğum kanallar ertesi gun uc haneli kazanclar sağlıyordu, 4 haneye bile yaklaştığı olmuştu.
şekil a :
kazanc paylaşım yasak
fakat kanalların tumu maksimum ertesi gun kapanıyordu. ben de inatla kendi başıma kanal acıp yukleme yapmaya devam ediyordum. oysa pratik duşunup dışardan kanal alma yoluna gitseydim belki o zamanlardan bu zamanlara kanallar hala ayakta olurdu ve 6 haneliye yakın kazanabilirdim. peh..
ikincisi;
clash of clans oyunu nasıl bu kadar populer oldu merak edenler vardır. youtube da birgun anasayfanın tumu clash of clans videolarıyla doldu. tumu ama. hangi lokasyondan bağlanırsanız bağlanın clash of clans videoları cıkıyordu karşınıza. oysa nette ya da youtube da arattığınızda cok az sayıda video ile karşılaşıyordunuz.
ben de o zamanlar bi kanal oluşturup icine 100 kusur clash of clans videosu atmıştım. bikac gun bekledim fakat kanalda hareketlilik goremeyince sinirlenip silmiştim. toy zamanlarımdı tabi. bu kadar populer olacağını kestirememiştim, o kanalı silmeseydim belki o kanaldan cok iyi kazanclar elde edebilirdim. icimde uktedir o mevzu.
son olarak;
1 adet adsense hesabım vardı ve fazla calışma yapmıyodum bu yuzden. cunku adsense kazancı belli bi limitin ustune gecince paranın bloke olup adsense in banlanma ihtimali var muhabbetleri donuyordu forumda, ben de ustelemiyordum. oysa paraya kıyıp 2-3 adsense alıp onlara da calışma hazırlasam biri tukense diğerinden hala kazanıyor olabilirdim. yani ozetle, yeteri kadar calışmadım zamanında. bu da beni rahatsız eden vicdan azaplarından biridir.
siz anlatın bakalım boyle donum doktası denilebilecek olaylarınız varsa, dinleyelim feyzlenelim.
Youtube Konusunda En Pişman Olduğunuz Keşke Yapmasaydım Dediğiniz Anlar
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Youtube Konusunda En Pişman Olduğunuz Keşke Yapmasaydım Dediğiniz Anlar