Baktım herkes seri seri hikaye yazıyor.Neyim eksik deyip yazmak istedim.
Tabi seri olması icin once beğenmeniz lazım

Kamil 16 yaşında tipik bir turk gencidir.Babasının gorunen işi gazinocu,gorunmeyen işi ise pezew*nkliktir.Tabi kamilin bu işten haberi yoktur.Ve cinsel acıdan hic deneyimi olmayan kamil tam bir maldır.Hic kız arkadaşı olmamştr.Anne baskısı yuzunden kendini tamamen derslere adamıştır kamil.AMa birgun babasının cuzdanını evde unttğnu gorur ve onu bırakmak icin babasının EKMEK TEKNESİNe gider.Babası o sırada ozel sekreteriyle cok ozel bir goruşme icersindedir.Kamil odaya malak gibi dalar ve gordğu manzara karşısında ne yapacağın bilemez.Babası panikler o arada aleti kırar.Sekreter kacar ve Kamilin hayatı tamamen değişmiştir artık.Babası aletide krdğndan kamilin onun yerine gecmesi gerektğini duşunur.
EVET KAMİL ARTK BİR PEZEW*ENKTİR.
Ama dedğim gibi deneyimi olmayan kamile once yeni bir faca gereklidir.ALtın bir bileklk wer dar kesim gomlek giymeye başlar.Ama okulunada dewam etmesi gerekmektedir.Annesi cok cazgırdır.Ama bu kamil icn bir avantaj olmştr.Artık Okul onun icin Yepyeni bir hammaddedir.Kızlarla mhbbete başlar hemen.

KAMİL:Slm kzlar...
K:Aaa KAmil ADam olmş!!!...
KAmiL:S*ktr Kaaşra bk ya!
K:AA kzlar KAmil gercekten adam olmş..

Evet kamil işini layikiyle yerine getirmiştir.Ama her doğal insan gibi aşık olmştr.Ama işte aşık olmak yoktr.Aşık oldğu kzn ismi Orkide'dir.Ama onun planı işlerin başına gecip orkideyide caca yapmaktr.Kamilin bu hayelleri gerckleştirmesi icn buyk bir cesarete ihtiyacı wardır.Zaten aleti kırık ve bukuk olan babasyla konşmaya gider.

BABA:NE war Lan Keraneci?
KAmil:Baba mesleği ne YAParsın...
BABA:HONK!!!

Babasındada umdğunu bulamayan kamil artık tek başınadr.Orkideyle konşmaya gidicek cesareti toplar ve gider.

KAMİL:Slm ORkide.

ORKİDE:Ne İStiosunnn?
KAMİL:OLe deme Orkide Sn Ben Bi bebek Bİ caca......
ORKİDE:GİT brdan Yoksa seni Nilgun Hocaya SOYLerm...
KAMİL:Gİt soyle Bnde onu işten kowarım.
(PARAsızlk ve kriz yuznden nilgun hoca ek iş yapmaktadır.)
ORKİDE:İŞ mi Ne İŞİ?
KAmil:....................................

Dewamı seri 2 de iyi veya kotu MUTLAKA YORUM YAPINIZ.Rİca EDiyorum.