8 NUMARALI KUTU

Doktorun biri yeni bir
muayene acmış. Kapıya yazmış...

'Vizite ucreti 100 Dolar. İyileştirmediğimiz hastaya beş mislini geri veriyoruz...'

Vizite pahalı ama, doktor gercekten doktor...

Her gelen hasta iyileşip gidiyor...

Doktorun unu her gecen gun artıyormuş...

Uyanığın biri doktora gidecek, iyileşmeyecek ve beş misli parayı geri alacak ya, kapıyı calmış...

'Doktor! Ağzımın tadı hic yok... Oyle kotuyum ki, hicbir şeyin tadını alamıyorum...' ;

Doktor... Adama şoyle bir bakmış, hemşireye seslenmiş:'
Hemşire hanım! Sekiz numaralı kutuyu getirin'

Hemşire adama uzatmış kutuyu, adam, bir kaşık icindekinden yemiş
ve anında tukurmuş...

'Ama Bu bok!!!!!'

Doktor sakin, 'Evet! İyileştiniz. Tad alıyorsunuz artık..'

Adam, parayı odemiş sinirleri tepesinde gitmiş...

Aradan birkac ay gecmiş. buyuk bir hırsla yeniden kapısına dayanmış doktorun...

'Doktor bey, ben de hafıza kaybı başladı... Herşeyi unutuyorum...!'

Doktor, adama şoyle bir bakmış yine, hemşireye donmuş, 'Kızım, sekiz numaralı kutuyu getirir misin?' demiş.

Adam, hemen itiraz etmiş, 'Ama, o kutuda bok var!'...

Doktor, 'Doğru! Bakın, hafızanız da yerine geldi!....'

Adam, ağlamaklı, hırsla odemiş parayı cıkmış dışarı...

Kurmuş da kurmuş intikam planlarını... Birkac ay sonra..'

Doktor! Ben de iktidarsızlık başladı... Durumum kotu, hicbir şey yapamıyorum...'

Doktor adamı gozuyle şoyle bir inceleyip, 'Hemşire hanım sekiz numaralı kutuyu getirir misin' diye seslenince, adam, tum hırsıyla,

'S…cem, seni de sekiz numaralı kutunu da...' diye bağırmış..

Doktor gayet sakin, 'Gecmiş olsun! Artık yapabiliyorsunuz!!!!!!!!!

COCUK
Boşanma davasında kadın, hakime talebini gerekcesi ile acıklamış:
-"Sayın hakim, cocuğun bende kalmasını istiyorum. Onu dokuz ay karnımda taşıdım."
Hakim kocaya sormuş:
-"Karınızı duydunuz. Bir diyeceğiniz var mı?"
Adam "Var tabii" demiş ve anlatmış:
-"Sayın hakim. Farzedelim ki canınız bir kutu soğuk kola istedi. Makineye parayı attınız ve kola geldi. Şimdi bu kola makinenin midir, yoksa parayı deliğe atanın mı?"
Hakim sekreterine donmuş:
-"Yaz kızım. Cocuk babada kalacaktır..."

BOYLE SORUYA BOYLE CEVAP !!!
Renkli kişiliği ve duşuk not vermesi ile oğrencileri arasında ozel bir une sahip olan felsefe oğretmeni, sınav yapacağı gun oğrencilere, once kÂğıt ve kalemlerini hazırlamalarını soyledi, sonra da sandalyesini kaldırıp masanın uzerine koydu.
Sonra:
"Sınav sorumu soruyorum" dedi. "Bu sandalyenin var olmadığını
kanıtlayınız."
Sıfırcı felsefe oğretmeni, sınav kÂğıtlarını okuduktan sonra, bu konudaki unune golge duşureceğini bilmesine rağmen, hayatında ilk kez bir oğrencisine yuz uzerinden yuz vermek zorunda kaldı.
Oğrencinin sınav kÂğıdında yalnızca şu iki sozcuk yer alıyordu:
- Hangi sandalyenin?
AYAĞA KALKSIN
Okula yeni gelen oğretmen ilk dersinde ogrencilere ilginc
bir cağrıda bulunmuş:
- Kendini geri zekalı hisseden varsa ayağa kalksın...
Sınıfta cıt yok. Nihayet biri kalkmış:
- Sen kendini geri zekalı mı hissediyorsun?
- Hayır, demiş cocuk, ama sizin tek başına ayakta kalmanıza gonlum razı olmadı da...
Oğretmen derste cocuklara donerek sorar: - Soyleyin bakayim,kuzeyimizde karadeniz,guneyimizde akdeniz,batımızda ege denizi varsa BEN KAC YAŞIMDA OLURUM..? Arka sıralardan bir parmak kalkar: - Kırkdort oğretmenim.. Gercekten de o yaşta olan oğretmen şaşırır: - Doğru..Ama nasıl bildin.?.. - Gayet kolay oğretmenim..Benim yarı manyak bir ağabeyim var;tam yirmiiki yaşında..Onun yaşını iki ile carpınca sizin yaşınız cıkıyor....

Rep Esirgemeyiniz ltfn !