Herkese merhaba hanımlar, uzun suredir takip ederim burayı konu acmak bugune kısmetmiş diyelim

Hanımlar bebek istiyoruz, normalde regl dongum 24-25 gun ve genelde beklenen gunden 1-2 gun erken olur. Gecen ay normal regl gunumden birkac gun gec regl oldum hatta hamileyim sanıp heyecanlandım

Normalde 1 hafta onceden kasık ağrım başlar (kasık fıtığım vardı ameliyat olmuştum ancak kendini belli ediyor her adet doneminde) gecen ay pek sancım olmadı. Bu ay tam tersine karnım kasıklarım inanılmaz ağrıyor, aşırı şişkinlik var, goğus hassasiyeti var ama aşırı değil, cok tuvalete cıkmaya başladım, inanılmaz bir uyku hali bitkinlik ve yorgunluk var, dokunsalar ağlayacağım sanki cok duygusalım, inanılmaz uşuyorum. Kısacası regl-hamilelik belirtileri arasında gidip geliyorum gibi ancak yok yere heyecanlanmak istemiyorum yine. Bu arada 17sinde regl olmam lazım normal gunum ancak dediğim gibi coğu zaman beklenenden daha erken olur. Bir onceki adetimin ilk gunu 23 kasımdı.
Hamile miyim bilmiyorum erken gebelik testi dahi yapmaya elim gitmiyor negatif cıkarsa diye.
Sorum sizlerin ilk haftalardaki belirtileri neydi, nasıl ayırt edebilirim veya anlayabilirim, test yapanlar ne zaman doğru sonuc aldınız, negatif cıkıp birkac gun sonra pozitif olduğu oldu mu? İnternette araştırdım ancak ilk haftalarla ilgili cok bir bilgi bulamadım. Yardımcı olursanız cok sevinirim