Arkadaşlar Merhaba,

2014 Yılında Başladığım Youtube Seruvenine Bir Cok Spammer Gibi Youtubenin 2017 Sonlarında Artık Buraya Kadar Dediği Vakitlerde Bırakmak Zorunda Kaldım. Bu Forum ve Buradaki Yol Gosterici Arkadaşlar Sayesinde Hayal Edemeyeceğim Kazanclar Elde Ettim. Cıraklık Donemini Bırakıp Hedeflerimi ve Hayallerimi Daha da Buyutup Tam Ustalık Donemine Geciş Yaptığımı Duşunduğum Zamanda ise Hic Kimsenin Yaşamamasını İstediğim Bir Surec Yaşadım. Eşimden Ayrıldım ve 10 Yaşındaki Kızımla Birlikte Yaşamaya Başladım. Nedense Ayrıldıktan Sonra Hic Bir şey Yolunda Gitmedi. Tum Birikimimi Kaybettim. Yaklaşık 2 Senedir Bir Firmada Calışıyorum ama İnanılmaz Ekonomik Zorluk Cekiyorum. Gunlerim Ne Yapabilirim, Gelirimi Nasıl Arttırabilirim, Nasıl Pasif Gelir Elde Edebilirim Arayışı ile Geciyor. İşin Kotusu Nereden Başlayacağımı Bilememek Daha da Yıpratıyor.

Değerli Kardeşlerim Bir Yerden Başlamam Lazım. İyilik Sever Yol Gosterici Arkadaşlardan Beni Yonlendirmesini Rica Ediyorum. Bu Yazdıklarımı Lutfen Samimi Bir Yardım İsteği Olarak Gormenizi Rica Ediyorum.

Şimdiden Teşekkur Ederim. Şayet Ulaşmak isterseniz Diye Telefon Numaramıda Bırakıyorum 0546 540 24 24