Merhaba arkadaşlar,

Yazılım oğrenmeye karar verdim. 6 ay zamanım var full time. internette araştırmalarım sonucunda bilge adam v.s araştırdım. en son olarak ta c ve sistem programcıları derneğine gittim mecidiyekoydeki.

Gorduğum kadarıyla Giriş olarak "Programlamaya giriş" dersi almalıyım ama 80 saat ve sadece hafta sonu ve 2.5 ay surecek diğer firmalarda aşa yukarı aynı yani bu eğitimlerin hepsi calışanlar icin hazırlanmış benim tum gunum boş olduğu icin evde calışmaya karar verdim.

ilk aşamada kodpark akedemiye ulaştım ucretli videolu dersleri ve teknik desteği var bunun gibi

online eğitim veren ucretli kurumlar varmı dır?
tavsiyeleriniz ozellikle varsa bekliyorum
ayrıca kitap da onerebilirsiniz

amac = sıfırdan yazılım oğrenmek icin oncelikle programlamaya giriş dersi alarak algoritma mantığını oturtmak sonrasında java eğitimi olarak devam etmek istiyorum.

zaman ayırıp bilgi verirseiz sevinirim

edit:::::::

hocamlarm cevaplar icin teşekkur ederim.

bilgileri eksik yazmışım. şuan vb.net uzerinden veri cekme gibi bot tarzı programlar yazıyorum.

film botum var bilgileri cekip wordpress siteye konu acıyor.

benim amacımda zaten eğitim veren kurslara gitmek istemiyorum. amacım az da olsa destek ekibi olan bir online eğitim satın alayım.

sure olarakda başlangıc olarak 6 ay sonrasında tabiki geliştirmeye oğrenmeye devam edeceğim 6 ay full time zamanım var sadece bunu değerlendireceğim.

youtubeda binlerce eğitim var ama amac yol gosteren birileri olsun eğitimde takıldığımda anında soruma cevap veren bi ekip olsun bunun icin ucret te odeyeceğim.