DETAYLİ BİLGİLER: 1080P - FULL HD KALİTEDE CEKİLMİŞTİR.
SES KALİTESİ EN NET ŞEKİLDE AYARLANMİŞTİR.
Eğitim seti iceriği: 50 konudur.
(ANALOG VE DİGİTAL) VİDEOLAR OLMAK UZERE | 10 GB'lık arşivdir.
Şuana kadar Turkiye'de en cok satilan eğitim setidir. %100 Garanti Verilir.
7 - 24 Online İletişim İmkani
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu zamana kadar kimsenin bilmediği, sadece ozel teknikler anlatilmiştir,Dunyanın en kaliteli VST Plugin Setleri Analog ozellikli pluginleri kullanilmiştir.
Avrupadan ALTIN PLAKET Kazanmiş bir produktor olarak bu eğitim setini TURKİYE İCİN 3 PRODUKTOR ARKADAŞLA HAZİRLADİK.
Anlattiklarimi: Cubase,Pro Tools,Studio One,Sonar,Logic'de kullanabilirsiniz.
Turkiyede bu kadar kaliteli bir eğitimi asla bulamazsiniz.
-------------------------------------------------------------------------------
Eğitim Setinde İCERİK:
Teknik terimlerden itibaren başlayip: OTOMASYON,COMPRESSOR,EQ,MULTİBANDCOMPRESSOR,REVERB ,DELAY,PREAMP,CHORUS,VCA COMP,OPTO COMP,FET COMP,FREKANS BİLGİLERİ,HANGİ SES KARTINI ALMALISINIZ,HANGİ MİKROFON KULLANMALİSİNİZ,DUNYACA UNLU SANATCILARIN MİX VE MASTERİNGLERİ NASİL YAPİLİYOR.VOCAL TEKNİK TERİMLERİ,LİMİTER,MASTERİNG VE DAHA SAYAMİYACAĞİM BİR COK KONU BULUNMAKTADİR.
Herşey detayli olarak anlatilmiştir, tamamiyla ilk okulda ABCD nasil oğrendiysenız en basit seviyede anlatilmiştir.
Dunyaca unlu sanatcilarin VOCAL MİXİNG VİDEOLARİ CEKİLMİŞTİR !! MASTERCLASS Videolardir.
NOT: Eğitim setinin icinde Dunyaca Unlu 2 İsmin ses kayit projeleride bulunmaktadir ve onlar hediye amacli verilecektir.Tum enstruman kayitlari.
İletişim İcin Sahibinden.com Uzerinden Bayan Arkadaşimiz İlgilenmektedir.İsterseniz Ordan'da Mesaj Atabilirsiniz,Burdan'da mesaj atabilirsiniz.
FİYAT: 150 TL'DİR
Sahibinden Link: https://www.sahibinden.com/ilan/ikin...1030869/detay/
@Incubus / Onur Kardeşime Selam Olsun.
PROFESYONEL | Mix & Mastering | VİDEO EĞİTİM SETİ FULL HD
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- PROFESYONEL | Mix & Mastering | VİDEO EĞİTİM SETİ FULL HD