fakat 2 gun once şans eseri bi odeme yapmak icin iş bankasının internet şubesine girdigimde,91tl lik bi kredi kartı aidat ucreti aldıgını gordum.carşıda işim vardı,direkt şubeye ugradım ve ortalama 15 yıldır bu kartı kullanıyorum,kart atıl durumda degil yani aktif kullanıyorum,ayrıca hesabımda bide 3 tane otomatik internet faturası odemesi kayıtlı dedim.ama kestirip attılar,bu ucreti geri iade edemeyeceklerini soylediler.bende hicbişey soylemeden,peki diyip cıktım şubeden.
sonra eve geldim,sikayetvar.com dan arattıgımda bu ay bu olayı tek yaşayanın ben olmadıgımı gordum.kimisinden 90-100tl kimisinden 150-200tl artık neye gore el attılarsa kırpmışlar paraları.bende sitede bi şikayet konusu oluşturdum,az once bankadan aradılar ve şikayetinizi degerlendirdik ve paranızı iade ettik dediler.girip kontrol ettim,iade edilmiş.aynı sonucu,şikayeti sonrası alan bicok insan vardı sikayetvar.com sitesindede.
kısacası,iş bankası kredi kartı kullanan arkadaşlar ekstrelerini kontrol etsinler.eger sizdede boyle bi kesinti yapıldıysa sikayetvar.com a konu acın.daha cabuk mudahale ediyorlar...telefon ettiginizde yada şubeye gittiginizde olmaz dedikleri kac sorunu daha once sikayetvar.com aracılıgı ile cozmuştum.aralarına bi yenisi daha eklendi