Arkadaşlar merhabalar ben az once hastaneden geldim ve hamile olduğumu netleştirdim hemde 9 haftalık aşırı bir şok gecirdim.
Oncelikle ben ciddi anlamda hala nasıl hamile oldugumu anlayamadım bilmiyorum bir de ben hpv tedavisi goruyordum hatta 2 aşımı yaptırdım onu gectim hamileyken 2. Aşımı olmuşum
Bende hicbir hamilelik belirtisi yok sıfır hatta doktor hpv başlangıcta tedaviye başladığım icin cocuga gecmez hatta atlatırsın demişti onu gectim ben cidden bebek duşunmuyordum daha once hamilemiyim diye konu acmıştım ama cidden adet gordugum icin AA adetim geldi stresli oldugum icin gecikti herhalde dedim adetim tam 10 gun gecikti ve ciddi anlamda heryerim şişti gobegim aşırı sisti goguslerm aşırı şişti adetimin gelmesini bekliyor idim normalde adet aşamasında bunlar oluyordu ve gecen ay ben bildiginiz adet oldum boyle kahverengi yerleşme kanaması tarzında değil baya baya 5 gun surdu hatta tek bir belirtim yok sadece bu ay gelmedi hatta ben hayatımda ilk defa test aldırdım anında cift cizgi verdi dedm imkansız kan tahliline gitcez yanıldım bence dedim doktor dedi ooo 9 haftalık bu dedi tabi ultrasonda cıkar kac haftalık olduğu ama ben gibi olan var mi aranızda son zamanlarda sadece halsizlik ve aşırı sivilce artışı vardı ama aşırı derecede bu arada sivilce cıkaran bir tip değilimdir adetime yakın 1-2 tane felan cıkardı hatta ben surekli bakmaya başladım adetim geciktikce hamilelik belirtilerinden bende yok cidden merak ediyorum ben gibi olan var mı aranızda 9-10 haftalık hamile oldugumu anlamamam garip mi?
Hamilelik
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●0 Görüntüleme