Selamlar dostlar.

C.tesi gecesi başladı herşey. Gece herşey yolunda uyuyorken birden baş ağrısı mide bulantısı gece 4 defa lavoboya gittim sabahı zor ettim pazar sabahı ise sol bademciğim kocaman şişmiş yutkunamıyor terliyor ve ateşim 37.5 38 arasında geziyordu. Belim ve ayaklarım zaten tutmuyordu..

Pazar gunu oğlenden sonra hastanaye başvurdum doktor soğuk algınlığı olduğunu ama yinede suruntu testi istedi ve ilac yazıp eve yolladı. İlacları ictikten sonra biraz rahatladım ama gece yine kabustu uşuyor tititriyordum istifra edemedim cunku zaten bulantıdan yemek yiyemediydim.

Bugun sabah enabızdan baktım sonuc negatif cıkmış ama belirtilerin hepsi devam ediyor. Belim kopacak neredeyse ateşim yine 37.5 38 arasında ağrı kesici almadığım surece.

Evde tek yaşıyorum kendımı karantinaya aldım zaten. Sağlık ocağaından 15 gun evden cıkmamam soylendi. İhtiyaclarımı komşuma soyluyorum sağolsun o gideriyor. Bakalım bu gece neler olacak..

Aramızda bu hastalığa yakalanan ve tecrubesi olan arkadaşlar benı yonlendirebilir mi acaba ?