Kızlar merhaba oncelikle gecirdiğim bu zor surecte sizlerinde fikirlerini almak istedim.1 Hazirandan beri yaşadığımız yoruculuğundan ziyade o kadar uzucu ki detaylarını yazamayacağımı duşunuyorum.Fakat bu hafta ikili testte cıkan sendrom riskine gore amniyosentez sıvısı alınacak bunu ozel hastaneden ziyade araştırma hastanesinde yaptırmaya karar verdim.Kimsenin acısını tekrar alevlendirmek istemem ya da o yaşadığı sureci yaşadığımdan biliyorum ama ikili test sonucunun yanlış cıktığını coğu insandan duyuyorum.Ama kararımdan da vazgecmek istemiyorum.Bu işlemle alakalı kotu şeyler de duyuyorum iyi şeylerde.Sizler ikili test sonucunuzdan sonra sıvı aldırmaya karar verdiniz mi ya da aldırdınız mı surec nasıl işledi sadece sizlerden bunu oğrenmek istiyorum.Eksik ya da hatalı cumlede kullanmış olabilirim bunlar icin afola ama insanın evladı icin yapamayacağı şey yok kendimi kitap okuyarak rahatlatmaya calışırken asla boyle birşey olmadığını duşunuyorum ama aklıma gelmeden de olmuyor ya varsa ya doğruysa bilincaltı denen o iyi ve kotu bataklıktan cıkamıyorum acıkcası o yuzden sizlerle paylaşmak istedim.Mutlu gunleriniz olsun