2011 yılından bu yana bu işle uğraşmaktayım. Bu meslek sayesinde gecinimimi yapıyorum. Uzun bir suredir webden iş almıyordum. Yeniden almaya karar verdim. Duğun Evlilik filan derken. Şuan Kıbrısda Yaşamaktayım Reklam tabela işleri ile uğraşan bir şirketde calışmaktayım. Yeni acan arkadaslara tabela hakkında bilgi verebilirim fikir almak isteyenler olursa pm atabilirler. alın tabelası totem calışmaları yapabılırım 3 boyutlu şekilde. bunun yanı sıra yaptığım işler logo, kartvizit, slayt banner, kurumsal kimlik calışması, plexi anahtarlık tasarımı, ozel gunler hatıra foto cekilebilmek icin cerceve tasarımı, web arayuz tasarımı(cok tecrubem yok bu konuda ama yapabilirim kendi capımda yapıyordum),dekupe işleri yapıyorum. 8.00-18.00 arasında işde oluyorum. herhangi bir iş yaptırmak isterseniz 18.30 dan sonra ulaşabilirsiniz pm ile bana yada skype ekliyerek. ref gormek isteyenlere link aşağıdadır.pek guncel değil ama guncellicek vakit bulamıyorum. Odeme Koşulları Kucuk ucretli işlerde peşindir. Ucreti yuksek işlerde ise yarısı iş başında diğer yarısı ise iş bitimindedir. Hangi bankalar olur derseniz enpara,garanti,iktisat bankası olabilir.

Owl Reklam
daha once calıştığım firmalar
lider bilgisayar (adana),bakumoda,mobilgiydir,kadir has universitesi, tuyoner,Student in turkey, cys yapı,bilister medikal... bunlar hatırladıklarım.

Herkese İyi Akşamlar.