Tekrar merhaba hanımlar .. Bu ucuncu konum,oncelikle durmadan konu acıp duruyorsun diyenler zahmet edip de okumasın da cevap da yazmasın .Onlar da secenek koymuştum .Hangisi diye ?Bunda yok .Cunku seceneklerin hepsi belirli sebeplerle elendi .Bu ikinci kızım .İlk kızımın ismi ile uyumlu olsun istemiyoruz .İsmi ipek .Lutfen inci yazmayınHatta tamamen farklı bir isim olsun istiyoruz.Kardeslerde isim benzerligini sevmiyorus .Eşim de ben de.Kafamiz tamamen corba oldu .Eşim de ben de cok kararsisiz.

Kriterim ilk soyleniste anlaşılsın ,garipsenmeyecek bir isim olsun ama cok kullanılıyor olmasın .İpek oyle mesela .Cok fazla yok .Hic karşılaşmadık ama kimse garipsemiyor .Bir de soylenişi başka isimlerle karışmaya musait olmasın.Asil bir isim istiyorum ."Mina,mila,Hira ,lila ,Mia ,mira tarzında uydurma isimleri istemiyoruz.Ozturkce olması oncelikli tercihimiz ama isim seceneği daraldığı icin Arap ismi olmasın da ne olursa olsun kafasina geldim .Onerilerinizi merakla bekliyorum .Son konum olacak .Kızımın ismini bulalım,hadi hanımlar Hamileyim cok dua ederim size