2018 yılı Ağustos ayında 3 arkadaş ortak kararla kanalımızı actık arkadaşlar. Planımız şoyleydi, ben video cekim, editleme ve yukleme gibi işlemlerden sorumlu olacaktım. Bir arkadaş cekim yapacağımız insanlara ulaşacaktı, oteki arkadaş da iletişim, sosyal medya hesapları vs onlara bakacaktı. Ancak aradan gecen 1,5 yıllık surecte video sayımız yaklaşık 150 olmasına rağmen bu arkadaşların faydasının dokunduğu en fazla 20 video oldu. Bir tanesi surekli olarak, "ben dukkanı gec kapatıyorum ben hastayım, benim ayıracak vaktim yok" vs derken oteki de, "benim hazırlanacak raporlarım var onlar bitsin hele, askere gidip geleyim o zaman, yok bu hafta şuyum var, bu hafta buyum var" vs derken illallah ettim, anlatamam yani. Elemanlara diyorum ki, tamam vakit yoksa evde basit şeyler cekin, şunu şunu şunu cekin vs fikir de veriyorum ama ben 10 tane şey dediysem 1 tane cekip yine ortadan kayboluyorlar. Hayır ailecek de goruşuyoruz, ama ben artık aptal yerinde hissediyorum kendimi. Kanaldan şu ana dek 500 TL kadar gelirimiz oldu, ancak artık bu kazanc artacak. Şu an yatan parayı %50 ben, %25 %25 de onlara verilecek şekilde paylaşıyoruz. Sıkıldım artık anlayacağınız. Soyluyorum neredeyse her goruşmemizde, video cektiniz mi diye. Aldığım cevap, "ne cekelim, sen cağır, sen duşun" hakikaten yıldım. Kim olsa sıkılır artık. Ben arkadaşlarımın kalbini kırmadan onları nasıl ortaklıktan cıkartabilirim sizce?