Merhaba hanımlar, dun bata 5 gun kala ovuluasyon pikinden 11 gun sonra kaset testte cift cizgiyi gorunce bugun direk doktora gittim, bata 4 gun var. Ultrasondan baktı, sol yumurtalıkta şişlik goruyorum dış gebelik olabilir muhtemelen dedi, ben yıkıldım zaten. Daha detaylı bir ultrasona yonlendirdi beni.

Detaylı ultrasona gittim, solda bir şey yok sağda 8 mm bişi gordum dış olabilir dedi, benim doktor da sol tupte şişkinlik var demişti. Bu sol normal yazmış kağıda.

Detaylı ultrasondan soraa sonucla doktora gittim, bu sefer baktığında solda o da bir şey goremedi, demin gormuştum falan dedi, başka bir doktor cağırdı o da baktı karnımı bastıra bastıra muayene etti. var gibi de yok gibi de bilemiyorum falan dedi. 2 gun sonra tekrar gel beta takip edeceğiz şuan bir şey icin de, mudehale etmek icin de daha erken dedi.

Beta sonucum 60 cıktı, progesteron 19, 8 cıktı. Progesteron iyi gibi falan dedi, beta duşuk ama dedi, dedim daha 4 gun var ama adetime, hee oyle mi falan dedi. Cıldırdım kısaca. Şimdi 2 gun sonra tekrar kan vereceğim icin ozele gitmedim, eve geldim. Eşim bir şey yok bence korkma diyor ama ben cok korkuyorum.

Daha once dış gebelik geciren, şuphesi olan birisi bana umut olabilir mi? Bu aşamada dış gebelik oğrenilir mi? Eğer dış gebelikse surec nasıl işliyor. Ağlamaktan bir hal oldum, yardımcı olursanız sevinirim