Bebeğin kalp atışı durduğu icin ilacla duşuk yapıyorum. Daha once kullanan var mııı??
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Bebeğin kalp atışı durduğu icin ilacla duşuk yapıyorum. Daha once kullanan var mııı??
-
27-09-2022, 10:11:16Merhaba arkadaşlar gecen yıl bir dış gebelik gecirdim metotraksat denilen iğnelerle son verildi ameliyatsız kurtuldum. Sonra hsg cektiler her şey normaldi. Ustunden 6 ay gectikten sonra hamile kaldım adetim gecer gecmez test yaptım beta HCG falan gayet guzel arttı tam dış gebelik değil artık oh şukur dedik doktor bebeğin kesesi cok aşağıda sezaryen skarına yerleşmiş olabilir dedi bu sefer haydii daha tehlikeli bir şey olabilir ihtimali cıktı ortaya. Perinotologa yonlendirdi sezaryen skar değil ama bebeğin kalbi atmıyor dedi doktorum 2 gun daha bekleyelim dedi( 6+4 tuk o zaman) belki duyulur belli mi olur? Neyse bugun gittik kalp atışı yok ilac verdi kurtaj yapmayı duşunmediğini soyledi sabah oğle akşam dil altına koyacağım eve geldim şimdi ve kanamam da başladı hafiften . İnşallah bu şekilde duşuk tamamlanır kurtaja gerek kalmaz. Kullanan var mı daha once???