Merhaba arkadaşlar, konuyu acma sebebim bu konuda yeterli bilginin bulunmamasıydı. Ben cok araştırmıştım, Skar gebelikten sonra tekrar hamilelik nasıl olur diye ama bu durumda kimseyi goremedim. Belki aynı durumu yaşayıp araştırma yapan arkadaşlara faydam dokunur. 21 Haziran ’da 6 haftalık bebeğimi Skar gebelik sebebiyle kurtajla aldırmak zorunda kaldım. Aslında duşuk kendiliğinden başladı ama bebek cıkmayınca mecburen Zeynep kamilde kurtaj oldum. Sonrası benim icin ızdırap gibiydi. İki ay boyunca kanama ve ağrı oldu. Beta cok yavaş duştu neredeyse 40 gune yakın surdu. Kanama ve ağrı da cabası.. Sonra bir hacamat yaptırmak istedim belki faydası olur diye. Onu da yaptırdım. Kanamam bittikten sonra 3-4 adet gordum sanırım. Sonra doktorum istersen gebe kalabilirsin bu engel değil dedi. Tabi o muayene de bir de myom olduğunu oğrendim. Eşimle tekrar bebek fikrine hazırladık kendimizi cok şukur Rabbim de aratmadı. İlk Aydan tekrar hamile kaldım şuan 12 haftalık hamileliğim devam ediyor. En son kontrolde doktor normal gebelik olduğunu soyledi. Bu durumu yaşayan arkadaşlara bir nebze umut olsun. Farklı doktorlara da gorunun. Rabbim herkese nasip etsin inşaallah