Oncelikle lutfen yargılamayın. Yaptığım hatanın farkındayım ve gunlerdir ağlamaktan uyuyamıyorum. Erkek arkadaşımla adetim bittikten 5 gun sonra cinsel ilişkiye girdik geri cekme yontemi ile icime boşalmadı boşalacak olduğu zaman anlıyor ve geri cekiliyor ama ben cok korkuyorum geri cekildikten sonra vajinamda atış oldu yarım saat sonra tuvalete gittiğimde su gibi şeffaf bir akıntı geldi icime boşalmadığından emin. Ama ben emin olamıyorum ve cok korkuyorum duzenli adet oluyorum 28 gunde bir ilişkiye girdiğimiz gun adet dongunun 11. Gunu duşunmekten ağlamaktan uyuyamıyorum nolur yargılamayın cok korkuyorum surekli vucudumu dinliyorum psikolojik mi bilmiyorum dun yuzumde bir kac sivilce cıktı ve hafif bel ağrım vardı ama bugun kesildi ve kasıklarım vajinamda ağrı var. Nolur yargılamadan cevap verin yalvarırım hatamın farkındayım ve cok korkuyorum goğus uclarım kararmış gibi goruyorum 5 Şubat'ta adet olmam gerekiyor ama stresten korkudan oluyorum nasıl bekliycem bilmiyorum nolur goruşleriniz paylaşın..