Merhabalar lutfen bı bilgisi olan bana cevap verirmi cok sevinirim adetim on gun gecikti ve doktora gittim hamilesin dedi kan degerelrim falan iyi cıktı fakat kese var bebek gozukmuyor on gun sonra tekrar gel kalp atışına bakalım dedi aynen boyle konuştu bende kese var bebek gorunmuyor nasıl oluyor bu normal birşey mi dedim evet cok normal dedi fakat. Ben internetten biraz araştırınca cok korktum bir saattir ağlıyorum cok uzuluyor bu durumu yaşayan varmı ne olur bana cevap yazın cok korkuyorum 6hafta 3 gunluk dedi doktor ve alt ultrasonda gordu keseyi de lutfen cevap istiyorum bilgisi olan veya bu durumu yaşayanlar bu arada bende kan pıhtılaşma olduğu icin ilk cocuğumda dokuz ay iğne kullandım bunda da kullanmam gerekiyormuş fakat doktorum on gun sonra gel kalp atışına bakalım sonra iğneye başlarız dedi bilgisi olan yazarsa cok sevinirim icim icimi yiiyor
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.