Kalp atışını duydum fakat
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Kalp atışını duydum fakat
-
27-09-2022, 09:40:37Merhabalar sizleri rahatsız ediyorum fakat telaşımı maruz gorun... İyi ki 7+5 gunlukken bebegimin cok şukur kalp atışını duydum bugun bebegim 8+4 gunluk fakat korkuyorum doktor 1 ay sonrasına randevu verdi duşuk tehlikem vardı progestan kullanıyorum cok şukur kanamam yok sıkıntılı surecim gecti mide bulantım aşırı oluyordu doktorum ilac verdi 2 gundur iyiyim fakat şimdi de ya1 ay gidene kadar bebegimin kalbı falan durursa diye korkuyorum cunku internetten araştırınca kalp atışı durunca anne pek bir şey hissetmeyebiliyormuş sizce bir sorun olmuş olsa şu an rahatsız olurmuydum korkuyorum eşime de durduk yere acile gidelim diyemiyorum cunku iyiyim ve akşama kadar mesaiye kalıyor maddi anlamda da surekli hastaneye gidince eşim icin zor oluyor farkındayım eğer bir şeyler ters gidiyorsa bu haftalarda anlamak mumkun mudur acaba icimi rahatlatmanıza ihtiyacım var daha 23 yaşındayım kimsem de yok ne biliyim Allah hepimizin yardımcısı olsun. 1 hafta oncekii kontrol raporum ektedir yorumlarınızı bekliyorum