Kızlar merhaba. Kac gundur icim icime sığmıyor. bakmıcam, araştırmıcam kendimi umutlandırmayacağım diyorum ama ne mumkun beni sizler cok iyi anlarsınız biliyorum.
Temmuz 30 da evlendim. 2.evliliğim. Cocuk hep cok istedim.
İlk evliliğimde 2 sene olmadı. Rabbim hayırlısını versin diye icten dua etmişim sanırım
2.evliliğimde de eşim de cok istiyor ben de.
Hatta o benden daha cok istiyordur oyle soyleyeyim.

Kan değerlerime baktırdım hepsi normal. 3 aydan fazladır folik asit, 3 aydır da d vitamini kullanıyorum.

Bu ay yumurtlama gunumden 2 gun sonra sol kasığımda bıcak batırıyorlar gibi ağrı oldu. Bir gun boyunca surdu bu ağrı.
Ertesi gun ara ara. Ondan sonra bir gun olmadı. Sonra gunde 2-3 kere bi yokladı.

Normalde adetime 10 gun kala kasıklarım ağrır. eğildiğimde, hızlı yuruduğumde ya da ağır kaldırdığımda. Adetimin geldiğini anlarım.
3-4 gun oncesinde de lekelenmem başlar.
Şu an adetime 2 gun var. ne leke geliyor, ne kasıklarımda sancı var.

Sadece belim 2 gun once ağrımaya başladı. goğuslerim hassaslaştı.
Bir de kasıklarıma odaklandığımda garip hissediyorum. Kamaşıyor sanki ic tarafı nasıl anlatırım bilmiyorum.

hamileyim gibi hissediyorum ama bir yandan diyorum ki hepsi psikolojik adet olunca uzuleceğim.

Deli gibi oldum bir an geliyor kendimi hamile olduğuma inandırıyorum, bir an geliyor hepsi psikolojik uzuleceksin yapma diyorum.
Dun dayanamayıp kaset test yaptım tabi ki negatif.

Benim belirtilerimi yaşayıp hamile kalan var mı? yani normalde regl zamanı kasık ağrısı ceken ama hamilelikte hic kasık ağrısı cekmeyen? (batmadan bahsetmiyorum adet sancısı benim dediğim)

Adet gunlerim cok duzenli. Telefondaki uygulamayla en fazla 1 gun oynuyor.

Kan testine gideyim diyorum ama ya hamile değilsem yuzleşmek istemiyorum. adetimin gelmesiyle negatif olduğumu oğrenmem daha az yaralar gibi geliyor.

nolur bana bişey soyleyin..