Arkadaşlar mrb. Biz 1 yıldır bebek istiyoruz.Doktora gittiğimizde benim icin herşey normal dedi. Bir sure sonra eşim gitti. Ve sperm değerinin dusuk olduğunu oğrendik. Biz eşimin degerleri ile uğraşırken şans eseri kadin Doğuma gidip benimde prolaktin değerimin biraz yuksek old. Ogrendim. Yanı aslında aralik değerinde ama ust sınıra yakın cıktı. Ben prolaktin icin ayrıca test yaptırmamıştım.7 ay onceki testle gittim. Goğsumden de sut geldi gerci. Burdan da yuksek olduğu belli oldu yanı.ama bu 7 ayda daha da artmış midir bilmiyorum. Her neyse doktor iki hafta dostinex kullanmamai soyledi.pazartesi ve Perşembe'leri.iki ay deneyin olmassa rahim filmi ile muayeneye gelin dedi.Bu arada eşimin de değerlerinin cok da dusuk olmadığını oğrendik. Ona da bazı ilaclar verdiler değerleri yukslsin diye.kısacası biz bu ay denedik ama olmadi. Acikcasi cok uzuldum

yumurtalarımda ya da diğer değerlerde sıkıntı yok.Bir tek prolaktin biraz yuksek dedi.buna gore bu ay hamile kalmamam anormal değil mi?Bu ilacı kullananların yorumunu bekliyorum.İlk aydan etkisini gostermez mi bu ilac?Acaba 1 ay daha beklemeden tekrar doktora mı gitsem?