hadi siz yazmadınız da ben burayı guncelleyeyim aynı derde muzdarip kişiler icin yol olur.
arkadaşlar ben birer gun arayla 2 test daha yaptım 1 dakika icerisin de onlarda da cok silik cizgiler cıktı ama cok silik boyle bizim eşimle en son ilişkimiz hemen adet donemi oncesiydi ve 2 hafta gecti ondan sonra da bi daha ilişki olmadı yani adetimin gecik me suresi de 11 12 gun sonra ben idrar tesi yaptım biri uzman diğeri stajyer 2 doktorla daha konuştum cizginin silik olması yada kan da cıkmıyor olması yada silik cizginin koyulaşmıyor oluşunun hic bi onemi yokmuş cizgi varsa hamilesin deniliyor en azından diğer kan testine kadar kan en son kan testimden tam 10 gun sonrası icin kan vermem istendi bakalım 10 gun sonra burayı guncellerim.
bu arada gectiğimiz 5 gun icerisin de ayakta kalırsam adet sancısı gibi ama daha farklı bi ağrı karnımın bazen sağ bazen sol tarafında batma beyaz akıntıda kahve rengiye donme ve goğuslerde sızlama koltuk altına kadar giden ağrı başladı. ayrıca faydası olucaksa parmak uclarında morarma gibi renk değişimi gozlerin beyazlarında sararma vajinanın renginde hafif morluk yada kızarıklık gibi şeylerde gebelik oncesi belirtisiymiş doktorlar soyledi belki işinize yarar 1 hafta sonra ve eğer gebelik olursa ilerleyişi buraya yazıcam hepsi sizin icin opuldunuz bay

bugun 15. gun ve benim adetim geldi testler neden pozitif veriyor artık adetten sonra kontorle gidicem.
gittim aw yumurtalık kistiymiş