Merhaba kızlar uzun yıllardır takipteyim buraları . Kısmetse 2. Bebeğimizi bekliyoruz bir kızım var şimdide bir erkek bebeğimiz olacak kısmetse ama kızımda yaşamadığım bir durumu yaşadım bu haileliğimde ne 2 ’li nede 3 ’lu test yapıldı doktorum ultrason takibinde hic sıkıntı gormedi herşey seyirinde ilerliyordu ki 4 ’lu testimin sonucunde 3 değerde negatifken grafik uygulamasında yaş sınırımın uzerinde cıktı Down Sendromu internette araştırmalarıma ve formları okuduğuma gore 4 ’lu testte yanılma payının cok yuksek olduğunu gordum.

Doktorum bana soylediğinde sadece bu kelimeyi kapıp iyi soylediği hic birşeyi hatırlamıyorum bana dediği şu bir perinotolağa gidip ayrıntılı ultrason cektirmem gerektiği hic bir doktor risk almıyor biliyorsunuz. Benim gibi bu durumu yaşayanlar varmı aranızda.

Bide bende Polikist over var yani yapılan testte 1 hafta bile cok onemli HCG hormonu normalde gerilemesi gerekirken bende duşmemiş olması 68:4 olması gerekirken bende HCG hormonu 70 cıktı kafam karışık duadan başka şuan yapabileceğim hicbirşey yok Rabbim hepimizin yavrularını sağlık sıhhat ile kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah cok cok duaya ihtiyacım var.