Merhaba hanımlar ben sayfada yeniyim. Bu surecte bu sayfadan cok faydalandım ve eğerli hamile kalırsam bende insanlara yardımcı olmak icin sayfaya uye olup deneyimimi paylaşacağım diye kendime soz verdim. Oncelikle 1 bucuk yıllık evliyiz. 1 yıl korunduk ve ağustos ayı itibariyle cocuk yapma calışmalarına başladık.. Ben temmuz ayında bir sorunum var mı diye kontrole gittiğimde prolaktinim 65 cıktı. Beni dahiliyeye yonlendirdiler, doktora gittim ancakk tavrından hoşlanmadığım icin odadan cıktım bi daha da gitmedim. Ağustos ayında denedik olmadı. Eylulde denedik olmadı. Ekimde denedik olmadı ve ay sonuna doğru burada Prolaktin problemini araştırdım.. Moralim bozuldu ya tumor varsa ya cocuğum olmazsa vs diye.. Prolaktin fazlalığıyla ilgili hic bir belirtim yok. Adetim her ay duzenlidir. 30 ekimde tekrar prolaktin olcturdum ve 63 cıktı değerim.. Sonrasında ciddiye alıp doktora gittim 2 Kasımda prolaktin 26 cıktı.. Kasım ayında artık can sıkmanın bir anlamı olmadığını duşunerek bu sayfadan da yola cıkarak corek otu tarcın bal kurunu hazırladım. Onun yorumlarında da kist yaptı falan yazdıkları icin normalde gunde 2 kez yenmesi gerekirken ben sadece sabahları tatlı kaşığıyla yedim. 25 kasımda kure başladım. P.C programına gore normalde 5 Aralık yumurtlama gunumdu. 2 Aralıkta doktora gittim ultrasonla tuplerime baktı hic sorun yok dedi sonrada sen yumurtlamışssın dedi. ( Bu arada prolaktinim 16 ya duşmuştu. Duşmesi icin hic bir şey kullanmadım. Sadece moralimi yuksek tuttum) Erken olduğunu duşunerek her gun birliktelik yaşadık. 3-4 gun sonra sol kasığımda iğne batarcasına kasılmalar oldu. Sırt ağrılarım bel ağrılarım kasık ağrılarım sağ gogus ağrım sağ kol ağrım başladı. Adetime daha yaklaşık 10 gun varken bu belirtileri yaşayınca acaba mı diye duşundum ama yine de umutlanmak istemedim. geceleri ciddi anlamda uykusuzluklarım başladı ve psikolojikse bile netleşsin ve artık uyuyabileyim diye 19 aralıkta adet olacaktım ama ben dayanamayıp 16 aralıkta kaset test yaptım cift cizgi cıktı biri pembeydi akşamında yine yaptım yine sonuc aynıydı. Cuma gunu doktora gidip kan verdim beta HCG 123 cıktı.. Şukurler olsun kii.. Ben bu surecte neler yaptım
Hergun bir saat yuruyuş yaptım acık hava da
Solgarın Multivitaminini ictim gun aşırı.. (yaklaşık 6 aydır Solgar Folik Asit kullandım)
Her hafta mutlaka balık tukettim (KAradeniz Somonu)
Ispanak tukettim
Her sabah ceviz yedim
Gun icinde surekli meyve yedim.
Propolis karışımı yedim..
Corek otlu kuru de toplamda 7 gun kullandım. Doktor yumurtlamışsın deyince bıraktım..
Umarım sizlerede biraz olsun yardımcı olabilirim. Bu surecte hamileliği unutmak diye bir şey yok sadece moral bozmadan can sıkıcı hale getirmeden Allahtan geleceğini zamanıysa artık olmasını istediğimi dile getirdim. Ayrıca yaşım 29