Kazanc taktiği satacağım diye konu acıp talep toplamaya başlamıştı bende bu konuyu acmıştım. Aşağıdakiler o gun yazdıklarım.
Eeee ne oldu? Yine yanılmadım.

-------------------------------
Merhaba arkadaşlar.
Forumda ve diğer forumlarda her donemde gorduğumuz ve bildiğiniz gibi taktik, yontem, hizmet vb. altında satılan sozde rehberler oluyor.
Bu gibi konularda kendinize şunu sorun, kendisi o yontem ile kazanıyorsa neden taktik satışı yapıyor?
Gunde 100 TL kazandığını soyleyen birisi, taktiği 100 TL'ye satsa 1 gunluk kazancına satmış olacak.
Diyelim ki 100 kişiye taktiği sattı iyi guzel. Taktiği satın alacak kişilerin sorunlarıyla ilgilenmek var, yapamayıp geri odeme isteyenler olur, varda var.
Bunlar ile uğraşmak yerine 100 gun adam gibi kendi kendine calış kafan ağrımadan kazan.
Yada hem kendim kazanayım hemde taktik satayım dersen 3 Bin TL'nin altına satmaman lazım o taktiği.
Ha birde bunun yontemin fikslenmesi, pasta payının bolunmesi gibi faktorleri de var ama taktik satanlar hep Dunya bu işe bu iş bitmez derler.

Taktik satanların bir diğer duyar kasma taktiğe de ben kazanıyorum forumda kazansın, arkadaşlarımda kazansın olur.
Bazın arkadaşlar hala akıllanmayıp bu tur konulara "Helal olsun, senin gibi adam lazım bu foruma" diye yazarlar. 2 ay sonra da facebook da "şu kişi mağdurları" diye grup kurarlar.

Aklınızı kullanın arkadaşlar dolandırılmayın.
Forumu, arkadaşlarını o kadar duşunuyorsalar taktiği ucretiyle değil bedavaya verirler.
Ha bunu kendisine yazınca da "o kadar uğraşıyoruz kardeşim bir bedeli olmalı" derler.
AMAN DİKKAT ARKADAŞLAR! bu DONEMDE ELİNİZDE Kİ PARAYI DA KAPTIMAYIN!