Merhaba abilerim ve kardeşlerim. Şarkıcı arkadaşım icin youtube kanalı actık, arkadaşımında coğu şarkısı duet. Şimdi benim arkadaşımın kanalına kendi şarkıları ve arkadaşıyla olan duetlerinide yukluyoruk ve ne hikmetse "Move Music Distribution" "Rira Records" tarafından arkadaşımın arkadaşının tum şarkılarının ses asetleri acılmış. Arkadaşımla konuştum haberi yok bu durumdan, arkadaşımın arkadaşıylada konuştum (hansi ki onun seslerini youtube lisanslamışlar) onunda haberi yok. Bu durum can sıkıcı oldu. Bunları nasıl şikayet ede biliriz ?
Sitelerindede (www.movemusic.io) mail adreslerini bulamadım ki, kendileri ile bu konuyu cozelim. Sizden ricamız anlayan arkadaşlar bi yol gostersinler. Bu olayı cozelim lutfen.
Not: Arkadaşımın kanalındakı duetlerin hepsine teker teker itiraz ediyorum. Bazılarındakı hak taleplerini kaldırdılar, diğerlerini bekliyorum. Ama her defasında itiraz edilmemesi lazım. Seslerinini youtube lisanslayan arkadaşda bu işden muzdarip ve bir an once bu sorunun aradan kalkmasını istiyor.
Move Music Distribution (Rira Records) Sahtekarlığı
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Move Music Distribution (Rira Records) Sahtekarlığı