Arkadaşlar ,belki sacları ile ilgili problemi olan veya sac bakımına ozen gosteren varsa diye konuyu acıyorum.

Kışın denebunu.com dan numune Tresan at kuyruğu şampuan gelmişti ,bu gun tesadufen gozume ilişti ve kullandım..

Sacıma sanki şampuan değil sabun surmuşum gibi yoğun kıvamlıydı, diğer şampuanlar ile şacımı 3 defa yıkadığımda oluşan temizlenme hissini Tresan bir defa yıkamada verdi.

Duştan cıkınca saclarıma baktım canlanmış , hacim kazanmış ,dolgunlaşmış ve sertleşmişti.

Elimi ıslatıp sacıma şekil verdim cok kolay şekil aldı , aradan 3 saat gecti ama sacıma verdiğim şekil bozulmadı. Fon cekmeye , jole kullanmaya gerek kalmadı.

İnce telli , sonuk , cansız saclarıma hayat verdi diyebilirim.

Hani recep ivedik tv de mankenleri gorunce bunlar insansa ben hayv... diyor ya , ben de tresanı kullandıktan sonra tresan şampunsa diğerleri ......... diye duşundum.

Hepsiburada da tresan şampaunlara yapılan yorumlara ve değerlendirme puanlarına bakarsanız kullanıcıların %90 oranında memnun olduğunu gorursunuz.

Ayrıca kepek ve şac dokulmesini onlemek icinde şampuanları var onlara yapılan yorumlara baktım kullanıcılar oldukca memnun.

Kullandığım şampuan şu

Birde şoyle bir urunu var , alıp kullanmayı duşunuyorum.