Internetten bu konuyu arastırdım cunku daha once hıc duymamıstım..Olum korkusunu duymustum ılk hamılelıgım Cok rahat gectıgınden hıc bırını bılmıyordum takıı sımdıye kadar evet Suan hamıleyım ve hemen hemen basıma gelmeyen kalmadı.. Asırı mıde bulantıları her gece uc saat hıckıra hıckıra aglamalar.. Alınmalar Asırı uyuma ıstegı vs... Sıze dun gece basıma gelmıs bı olayı anlatacam Son gunlerde tansıyon dusuklugu nedenı ıle bayılmalarım oldu ve 4 ayımdaım cok duygusallastım.. Dun gece Saat 11 de Dondurma Aserdım ve esımın gıdıp Dondurma almasını ıstedım bey efendı Gıttı esofmanlarla ne uzerınde telefon nede cuzdanı olesıne cıktı gıttı.. 1 Saate kadar gelmedı ben o Sırada cok streslı oldum ve baya korktum bekledım bekledım yok.. kızıma yemek hazırladım yemegını bıle yedıremedım ben bı yandan annesı bı yandan dusunup duruyoruz n erde kaldı dıe .. neyse kı Allah`a Sukur geldı Tabı ben ılk defa Cok korktugumdan baya sınırlendım nerdesın dondurmayı cope at yemıcem gıbısınden bagırdım cagırdım sonra odaya gecıp oturdum tabı oturmak denırse gozlerım kapanıo beynım donuo adeta sonra bırden mıdem bulandı lavaboya kactım ama atamadım ıcımdekılerı bırden kendımı kaybettım hıckıra hıckıra aglamaya basladım sonra kızım geldı canım bebegım kucucuk ellerı ıle anne aglama demeye basladı o oyle yaptıkca ben daha cok aglıo ve sınırlenyıordum.. bu 15 dakıka surdu sonra bırden aklıma ( hayal degıl ruya degıl ) oldugum geldı ben olmusum benı yıkıyorlar kadınlar basımda kızımda ellerınde ama kızımı kandırıp annen ıse gıttı dıyorlardı ben bagırmaya basladım kızımı kandırmayın ben olmedım hem ben olsem denız bennu bensız ne yapar olmek ıstemıyorum ben deyıp aglamaya basladım ( ıstem dısı ) Sonra karsımda benı cagıran tabı ınsan mı baska bır sey mı hıc bır seye benzemeyen boslukta benı cagıran cısımler gordum cısım dıyorum cunku baska bı ısım bulamadım esımın kapıyı kapatmasını ıstedım yarım saat boyle halısunasyonlar gordum Cok korkuyorum cok zor bı hamılelık gecırıyorum Aranızda bu ve benzerlerını yasayan varsa benımle paylasabılır mı ? nasıl gecırdınız ve nasıl ustesınden gelebılırım bılgısı olan varsa yazarsa cok memnun olurum a.s.