1.5 yıllık evliliğimde tam 1 sene once bu haftalarda korunmayı bırakmıştım zannediyorumki hemen cocuk olacak hemen hamile kalacam nerden bilebilirdimki tam 1 sene sonra hamile kalacağımı ama olsun gec olsunda guc olmasın Poliksitikover hastasıyım evlenmeden once adetlerim cok duzensizdi 1 hafta sonra 2 hafta sonra yada 1 ay sonrasında bile gelebiliyordu adetim doktora gittim pko dedi bu senin evliliğinde gebelipini zorlaştırır dedi tabi bunu evlenmeden once eşimede soyledim gel bi doktora gidelim dedim doktor kendiside soyledi eşime gebeliği zorlaştıran bi hastalığı var şudur budur ben nası uzuntuluyum ama eşimde olsun dedi Allah razı olsun ben herşeye kabulum dedi , sonrasında evlendik adetlerim yine ilk başlarda duzensizdi sonra korunmayı bırakınca adetlerim 1 hafta ya once yada sonra geliyordu bi nebzede olsa duzenlenmişti cocuk deniyoruz olmuyor o olmuyor bu olmuyor doktora gittim sol yumurtalığında kist gozukuyor ama fazla tehlikeli bişry değil dedi tabş ben dururmuyum kafaya taktım soğan suyu ictim sabah akşam ac karnnna adetim bitince onay gebelik olacam zannetim kahverengi renkte akıntılarım oluyordu ama maalesef olmadı adet oldum doktora gittim ben şook kistin yok olmuş dedi ay nası sevindim soğan suyunu ictiğimi soyledim cok sevindi doktorum cok iyi dedi hic bi sıkıntı gozukmuyor dedi ama yumurtalıkların tembel senin buyumuyor dedi sana klomen diye bi hap vereyim dedi ilk ictiğimde sabah akşam ictim 5 gun 7.gunde doktora kontrole gittim yumurtalıkların guzel buyumuş iğne vuralım dedi tabi ben yine bir heyecan bir heyecan yerimde duramıyorum bu ay kesin hamile kalacam diye ama maalesef sonuc yine husran sonra doktorum diğer ay icin klomenin dozunu arttırdı sabah oğle akşam ictim yine kontrole gittiğimde cok iyi dedi iğneyi hemen vuralım dedi iki klomen kullanışımdada yumurtalıkalrım buyudu catladı hic kist felan oluşturmadı cok şukur ama malesef o ayda olmadı .Ben dedimki bide şehirdışına bi doktora gidelim eşimde kabul etti Allah razı olsun o benim en buyuk destekcimdi . Ve hayatımın donum noktası olan kayseriye geldik Op.Dr.Ahmet Emin Mutlu doktorumu buldum Allah ondan binlerce kez razı olsun tum sıkıntımı anlattım dedim boyle boyle ben klomen kullandım kurler yaptım yok olmuyo hocam pes edecem artık dedim olmaz dedi hicbişey olmazsa tup bebek yaparız dedi ama şimdi seni bi muayene edelim gel dedi baktı sende pko kesinlikle yok dedi kist felan gozukmuyor adetlerinde duzenliymiş dedi ( bu arada ben klomen kulkanmaya başladıktan sonra 4 ay boyunca duzenli bi şekilde 28 gunde bir adet oldum ) sonra doktorum bana hsg cekinmemi soyledi eğerki ilaclar bi fayda gostermediyse hsgde yarar var dedi adetimin 3 .gunu doktora gitmiştim bana adetin bitince gel dedi ve ayrıyetten o gun kanda verdim hormonlarına bi bakalım dedi ac gitmiştim allahtanki bide İNSULİNİNE bakalım dedi, ben forumdaki hsg yazılarını okuyunca cok korktum doktoru aradım ben cok korktum anestezilimi yapsakki dedim yok dedi sana soz veriyorum hic acı olmayacak anestezi alma dedi tamam dedim guvendim doktoruma ve o gun geldi cattı hsgye gittim hsgye yattığımla kalkmam bir oldu bende ne bir acı ne bir sızı sıfıır doktor hadi gecmiş olsun diyince gercekten bittimi demişim Cok şukur iğne acısı kadar bile ağrım olmadı odasına cıktığımızda hsg cok iyi rahim goruntusu cok iyi ama insulinin biraz sınırda cıkmış sana matofin vermem lazım dedi bu ay matofinden başka ilac kullanamazsın dedi ben aslında klomen kullanmak istemiştim rahim temizlenmişken klomende kullanıyım yumrtalıklarım buyusun bu ay hamilr kalıyım diye doktorum olmaz dedi ilk 3 ay kendin deneyeceksin dedi bende tamam dedim ve bana kilo vermemi soyledi cok şukur 3 haftada 5 kilo verdim ve ayrıyetten yumurtalıklarım buyumuyor diye burda okuduğum yumurta buyutme kurunu yaptım mucize kurum BAL COREK OTU TARCIN bunu kullandım yumurtalıklarımın buyuduğunu hissetim kasıklarımda ara ara kasılmalar oluyordu ve en son 1 hafta aşırı derecede mide bulantım vardı rşim seviniyordu ama ben hic sevinmek istemiyordum cunku nedense bu aydan umitli değildim yumurtalıklarım buyumedi zannediyordum meğerse buyumuş catlamış bebeğim tutunmuş dun ilk baş erken gebelik testi yaptım aslında dun adet olmam gerkeiyordu ama olmadım lekelenmem geliyordu aha sokuluyor dedim kendi kendime tuvalete gidiyorum pede bakıyorum yok Ayyy dedim acabaaa gebelik testini bi yaptımkiiiii Neeeeee dedim hemen cift cizgi okadar mutluydumki dukkanımda oturdum ağladım oyle boyle değil ama Sonra gittim kan testi verdim doktorum karından ultrasondan baktı rahim duvarın cok iyi kalınlaşmış dedi kan testi sonucumda cıktı 1 saate 39.4 cıkmış doktorum hic duşuk diye endişelenme senin yumurtalıkların gec buyuduğu icin gec dollenme olmuş dedi Allah razı olsun bana sakinlik ferahlık verdi Şimdide yarını iple cekiyorum Kurban olduğum bana bu mutluluğu yaşattı inşallah sağlıklı değerlerinin artışınıda gorurum dualarınızda benide eksik etmeyin olurmu rabbim isteyen herkese nasip Etsin İnşallah Ve bu arada lutfen meryem suresini bol bol okuyun dinleyin