Arkadaşlar aranızda boyle bir tecrubesi olan var mı?

Eşimin Vodafone hattının son odeme tarihi Haziran sonu olan bir faturasını ben hangi gun hangi saatte hatırlamıyorum ama bir atm'den yatırmıştım.

5 gun once hat kısıtlandı. Faturalara baktık biri guncel diğeri bu bahsettiğim fatura. Bu faturadan dolayı hat kısıtlanmış.

Normalde biliyorsunuz faturayı odemezseniz 1 hafta falan beklerler artık kac gunse 1 gun fazladan beklemez hattı kısıtlarlar, o faturayı odememiş olsam 35 gun beklermiydi vodafone hattı kısıtlamak icin.

Şimdi kesin bizden dekont ister ama atm nin verdiği fiş şuan doğaya karışmıştır coktan.

En sonunda illallah edicem cıkacam dağ başında bir evde yaşayacam vallahi, internet yok, telefon yok, elektrik yok, pilli radyo yeter abi.

Nereden nasıl soyacaklarını şaşırdılar yahu.

Tiksindim yemin ediyorum.

En cok da şu acma kapama bedelini hizmet bedeli adı altında gecirmelerine kıllanıyorum.

Misal internet faturası gecikirse ki insanlık hali, durumun olmaz geciktirirsin, kut hattı kaparlar, hizmet alamazsın, butun işlerin aksar, zarar edersin. Bir nevi mağdur olursun. Uzerine de oralama 25 TL HİZMET BEDELİ odersin. Neyin hizmetiyse bu artık.

Yani bu adamlar hattımızı kapatarak bize hizmet vermiş oluyorlarmış.
Neyin 25 lirası bu yahu, taş atıyorsunuz da eliniz mi yoruluyor.
Tamam faturayı geciktirmişiz hic kapatmayın da demiyoruz kapat kısıtla da acma kapama bedeli nedir yaaa?

Valla en son oyle bir şansım olsa yerleşicem bir koy evine, hicbiriyle muhatab olmayacam. Domatesimi biberimi ekerim farmville yaparım kendime. Kopeğimle oynarım, balığa giderim. Onun gecikme cezası, bunun acma kapama bedeli, falancanın vade farkı, otekinin kacak kullanım parası, diğerinin atık su bedeli vs yeter daaaaa!