BUYRUN BEYLER UNLULERden inciler kopacaksınız okuyun bir...

Unlulerden İnciler...
Bazen meşhur olmak ile ağzı kontrol edememek aynı paralelde yurur. İşte unlulerin soylediği sozlerden hazırladığımız cok hoşunuza gidecek soz demetleri. Not: Hepsi gercektir.

`Vucudundan kurtul. Sadece zihnin ve ruhunla yaşa... O zaman toprağın altında nefes alabilirsin...` Cuneyt Arkın

`Kanada gibi denizaşırı ulkelerde cok bulundum...` => Amerika`dan Britney Spears

`Herkes bir şekilde kadın olur ama hanımefendi olamaz!..` => Muzeyyan Senar`ın kızı Feraye Işıl`dan Bulent Ersoy`a

`İnsan, hayvan... her canlının yavrusu ne guzel. Oyle değil mi sevgili seyirciler?` => Defne Samyeli (Show Haber)

`Nodalıklar to, todalıklar no...` => Bulent Ecevit

`İlham kaynağım şu gorduğunuz Boğaz. Bu deniz, okuze bile ilham verir...`=> Serdar Ortac

`Teniste en iyi hareketlerden biri, topu fileyi yalayarak atmaktır. Ben yaptığım işlerde bu atış felsefesini benimsedim...` => Hulya Avşar

`Mozart dinlemiyorum ama Turkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim =>Emrah

`Şimdi de Pink Floyd ve arkadaşları soyluyor: The Wall.. >>trt3 spikeri

`57. Hukumet `tekno partilerin` acılmasına yardımcı oldu...` => Bulent Ecevit

`Kaybedecek hicbir şeyi yoktu. İlk iki seti kaybetti. Şimdi kaybedecek daha cok hic birşeyi yok!..` => Wimbledon erkekler final macını anlatan TRT spikeri

Oyle bir sivilce ilacı kullanıyorum ki bir sene icicem bir daha omur boyu hic sivilce cıkmayacak. İşte oyle bir sivilce ilacı aldım ben...` =>Guzide Duran

`Merdiven inemeyen Ecevit`i indirin oradan...` => Cem Uzan

`Alpay arka ayağını burktu!..` => Turkiye-Brezilya macından..

`İnsan sevdiğine `Sana geleceğine bana gelsin` der. Oyle değil midir ya? Herkesin bir bebeği vardır...` => İbrahim Tatlıses

`Bu tokat olayından sonra hayata bakış acım değişti, artık her şeye daha pozitif bakıyorum...` => Hande Ateizi

Coly top diye Hasan`a vurdu. Ama Hasan`ın kafası da top gibi baksana. Vurabilir insan...` => Turkiye - Senegal macı yorumcusu Omer Urundul

`Sigara oldurur ve eğer olurseniz hayatınızın onemli bir parcasını kaybedersiniz...` => Brooke Shields

`Cennet, herkesin barış icinde, mutlu yaşadığı ve buluttan buluta zıpladığı bir yerdir.
Ve uzun sakallı yaşlı bir adam etrafta dolaşır; O tanrıdır..` => Britney Spears

`Chicago`ya gelmek istedim cunku Chicago 52 eyaletimizden biri...` =>Raquel Welch
Not 1: Amerika`daki eyalet sayısı =50
Not 2: Chicago eyalet değil

`Her ne zaman televizyon seyrederken dunyada aclıktan olen zayıf cocukları gorsem ağlarım.
Yani demek istiyorum ki; onlar gibi zayıf-ince olmak isterdim ama butun o sineklerle ve olumle ve o tip şeylerle değil...` => Mariah Carey

`Ortada bir hakaret yok. Hıyar kelimesini kullandım. Bunu kendime de kullanırım. Yanlış anlama olmuş.Televizyonlar hıyarın h`sini alıp `h....tir'` yapmışlar...` => İbrahim Tatlıses

`Annem hakikaten cok kaliteli bir sanatcı annesi...` => Seren Serengil

`Gururluyuz, umutluyuz Dunya kupası zaten şolen eğlence...` => Şenol Guneş
`Şenol Hoca eğlence şolen istiyorsa Tekirdağ Kiraz Festivaline katılsın...`=> Ahmet Cakar
`Tekirdağ Kiraz Festivali...` => 1 - 8 Haziran

Guner Umit => `Dunya kupasında 130 gol atıldıysa kac gol yenilmiştir?
`Vatan Şaşmaz => `...ımm, 35

Guner Umit => `Mutfakta kullanılan uzun saplı herhangi bir mutfak aleti?` Kibariye => `Utu masası!`

`Belcikalılar sahada 4-4-2 şeklinde dizilmişler...` => İngiltere-Danimarka
macını sunan TRT spikeri

`Shaq`a baksana bu akşam cok yoruldu cocuk...` => İsmet Badem

`Hadi len bir kıta okiim...` => İzzet Yıldızhan, Tgrt`deki şovunda seyircilere doğru soyledi

Gazeteci Sorusu: `Turkan Hanım, gozlerinizi bağışlamayı duşunur musunuz?`
Turkan Şoray yanıtı: `Bugun mu?`

Havada ucan kuşların sıcaklardan olup yere duştuğune şahit oldum...`
Hint`li bir koylu `Biz oyle diğerleri gibi cek`li cak`lı cozum program
yapmayacağız...` Melih Gokcek

`Sayın Başbakan`ın Benden sonra ne olacak?- endişesi yersiz...` Tansu Ciller

`Parlamentodan, 500`u aşkın başbakan cıkar...` Osman Durmuş

--Senin ağzını yerim-- toplumda cok sık kullanıldığı icin boyle bir şarkı cıkarttım... ` Sinan Ozen
Erman Toroğlu: Ben sana andan gelir Şansal bi korum, seni kaleye sokarım.
Gulben Ergen: Aslında maymun oynatacaktık ama bulamadık biz de zenci
cocuk oynatalım dedik(Klibinde oynattığı cocuk icin).
Esra OzmenSeyircilere bakarak) Ayy ne hoş, bugun hem erkekler hem kadınlar coğunlukta.
İbrahim Tatlıses: Ben yellenebiliyorum, ya siz? .
Ozcan Deniz: Bana kurulan komploların haddi var hesabı yok.
Ebru Akel: Bu oduller arasında sizi en cok cazip eden balayı oldu sanırım.
Seda Sayan: Bugun cok onemli bir konuğum var, ama once daha onemsiz biri gelecek: Safiye Soyman.
Hulki Cevizoğlu: Sayın Bush isterlerse cevap haklarını kullanmak uzere
studyomuza konuk olarak gelebilir.
Yıldız Tilbe: Hic uc cocuk babası gibi durmuyorsun...
Hakan Ural: Zaten iki cocuğum var...
Ozcan Deniz:Valla kıllarım diken diken oldu.
Tamer Karadağlı: Matrix 2'yi beğenmeyenler, Matrix 3'u daha cok beğenecekler.
Şenay Akay:Beni kotu aletlerine emel etmeye calışanlar var.
Sinan Cetin: Peki karınıza ‘Yahu karıcığım ben seni seviyorum, biz niye ayrılıyoruz’ adlı soruyu sordunuz mu?
Candan Ercetin: Albumun Fransızca olmasının nedeni, benim şarkıları Fransızca soylemiş olmamdandır...
İsmail Turut: Ben de simetri(k) hastalığı var. Misal evde bir ampul yansın, yenisini takmadan uyuyamam...
Ece Erken: Boyunda cıkan atadamarlardan her biri?
Tuğba Altıntop: Ben kiralık anne miydim? Cocuklarımı yedi yıl karnımda taşıdım...
Yasemin Bozkurt: (Kadının Sesi programında) Aman Allah’ım, yakışıklı bir kadın goruyorum...
İbrahim Tatlıses: Arka kafamı nereye vurduğumu hatırlamıyorum...
Cağla Şikel: Naomi’nin yanında 10 dakika kaldıysam, 80 dakika telefonla konuşmuştur...
Gokhan Ozen: Kadınlar benim icin cok onemli, onlar benim ilhan kaynağım!
Mahmut Tuncer: Onun adı bir balık, onun adı balıkta yuzen bir şey, onun adı Yunus Bulbul geliyor...
Petek Dincoz: Ramazan bizim estetik tarihimizdir (Sanatcıların ramazan ayında estetik yaptırmalarına yorumu).
Yeliz Yeşilmen: Ben boceklerden cok korkuyorum. Onların boynuzları beni cok etkiliyor...