Ovitrella sonrası 14. Gun
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Ovitrella sonrası 14. Gun
-
27-09-2022, 08:16:58Merhaba ilk defa bir foruma yazıyorum burda okuduğum sayısız yorumdan sonra bir umut olsun diye adetimin 3 gunu menapur iğne ve letrol tablet başladı doktorum 5 gun sonra tabletim bitti. 7 gun iğnelerim sonrası kontrolumde ovitrella iğne yanlız ben iki tane vuruldum gobeğimden sağ ve sol olmak uzere 27 aralıkta doktorum 27 aralık 29 30 ve sonrasında gun aşırı ilişki onerdi. Tabi sonrası başladım forumlardan deliler gibi okumaya. 12 ocak kontrolumdu ama zaman gecmek bilmedi 11 ci gun idrar testi yaptım hic birşey yoktu yıkıldım, ağladım. Dedim bir daha kullanmıcam ilac akışına bıraktım. Bu arada kasık ve bel ağrım başladı adet oluyorum dedim 13 gun elimdeki test bitsin diye tekrar yaptım ama umutsuz bir dakika sonra hayalet cizgi icim kıpır kıpır sabahı zor ettim, hastanede calışıyorum bu arada hemşireyim ama ertesi gunde tuttum kendimi saat 4 gibi tekrar idrar testi daha yoğun bir cizgi.
Hemen gittim kan testi verdim bthcg 173 yarın sabah kontrolum var umarım denk gelirsiniz umarım umut olur hepinize. Rabbim isteyen herkese nasit etsin