Merhaba

Uzun zamandır uzerin de calıştığım ozgun bir icerik icin ortak arıyorum.
İceriğin dili İngilizce.
İzleyicilerin yarısı Abd izleyicisi geri kalan %30 luk kısım Avrupa ulkelerin den
İcerik ile alakalı tam ozgun olmasa da yarı ozgun bir kanalım var. Bu kanala yaklaşık 8 ay boyunca duzenli olarak video attım.
Benim dikkatsizliğim yuzun den para kazanması kapatıldı. Eğer videoları yaparken icerik deki bir ayrıntıya dikkat etseydim kapanma olasılığı duşuk idi.
https://www.hizliresim.com/q27mwll

İcerik hakkın da kaynak sıkıntısı yok.
Kitlesi iceriğe baya hakim cokca yorum atarlar. Bu yuzden icerik yapılırken bilgileri vs.. iyi araştırarak yapmak gerekir.
İcerik den Tahmini Kazanc aylık 10 bin dolar civarıdır.
Ortaklık teklifim %50 %50 kazancı paylaşmaktır.
Başarılı olması durumun da aynı şekil de 2 iceriğim daha var.Bu icerikler de iyi yapılması durumun da guzel kazanclar bırakır.
Kazanclara ortak olunması, kanalına da ortak olunması anlamına gelmediği unutulmamalı. Guven ilişkisi tam oturmadan kanalın %100 sahibi benimdir.
Belli bir seviyeye gelindik den sonra iki tarafın da haklarını guvence altına alınacağı sozleşme imzalanır.

Şartlar:

İyi derece İngilizce bilinmesi.
Youtube icin Makale yazabilmesi.
Youtube konusun da gercek den istekli ve sabırlı olması.
Seslendirme yapabilmesi.
Edit Programı kullanmayı bilmesi ve hızlı edit yapabilmesi.
Orta duzey photoshop bilmesi
Haftanın 6 gunu 10 saat bu işe ayıracak zamanı olması.
Kendini geliştirmeye acık olması.

Sorusu olan konu altın da sorabilir.

Başvuru icin; mail adresime internet gecmişiniz, hangi şartları karşılayabildiğiniz, oz gecmişiniz hakkın da bilgi vererek iletişime gecebilirsiniz.

Mail: [email protected]
Not: Lutfen ozel mesaj ile iletişime gecmeyin.