Cumletten selamlar...
Hepimizin kucukken sozleri vardır. Evlendiğimde cocuklarımı hic dovmiycem . Evlenirsem annemi babamı ezmiycem Ben evlenmiycem hatta hatta hedeflediğimiz evlilikler vardır benim kaderim sensin dediğimiz mahallenin kızı sınıfdaki-okuldaki arkadaşınız iş yerinizdeki calışma arkadaşınız. Buyudukce anlıyor insan bu işlerin kısmet işi olduğunu.
Boylesi hayellerle yaşar insan umutlara tutunur zamanında bazıları icin yaptıgınız muzurlukları hatırlarsınız kiminiz kor kutuk sarhoş olup gulunc duruma duşmuş kiminiz kolunuzu kesip omur boyu kalıcak izler bırakmıssınızdır kiminiz buyuk fedakarlıklar yapıp ortada kalmıssınızdır..
Benimde kucukluğumde kendime verdiğim sozdur ben 30 yaşından once evlenmiycegim sozu yaş 37 oldu zaman gecmeden evlenmek gerekli insan evin icersinde koşucak ağladıgında sizin koşucagınız bir cocuk istiyor onca yiğen gordukten sonra bunları daha cok istiyor...
2012 yılında tanıştım bende kısmetimle henuz tanışmamızın 2. ayıydıki buyuk bir trafik kazası gecirdi olucekmi yaşıycakmı diye duşlerken insan onun senin kısmeti oldugunu aklına dahi getiremiyorsun.. Kaza cok buyuktu traji komik derlerya işte oyle TIR carpıyor bindiği minubuse mınubusun en arka koltugunda otururken arkadan carpıyor on koltuğa kadar fırlıyor akabinde kalıcı hasarlar hic bir doktorun cozumu yok bununla yasamaı ogrenceksin dediği VERTİGO hastalığı .. Hastalıktan dolayı calısamıycak durumda artık interneti ogretiyorsunuz duşunsenize MAUS nedir bilmeyen birine Youtube işini site işlerini ardından dailymotion işlerini oğreticeksiniz. Yuzunuzu kara cıkartmıyor. Bazı konularda sizi bile geciyor
Benim yarım bu işte demeye başlıyorsunuz zaman gectikce. Fakat ortada bir sorun var daha once bir evlilik gecirmiş cocuklu biri bununla boğusuyorsunuz ailenize cevrenize kabullendırmeye calısıyosunuz işte buyuk mucadele burda başlıyor sonunda ikna edilmesi gerekenlerin en başta gelenlerini ikna ediyorsunuz. Fakat kimse size destek olmuycak duğun yok kimse duymadan bir nikahla 2 şahitle planlıyorsunuz hayat zor ama sevgi sagı var ustesinden gelebilirim diyorsunuz gemileri yakıyorsunuz donuş yok cunku seviyorsunuzdur.. Bu uğurdda 37 yılınızı gecirdiğiniz istanbuldan ailenizden kopuyor kiracılığı coktan unutmuş biri olarak kiracılığa donuyorsunuz işte sevginin enguzel yanı Emek başlıyor.. Yuce Rabbim herkezi sevdiği ile butunleştirsin.. okudugunuz icin teşekkurler.. İcimden geldi yazmak...
Not: Değerli Dostum kardesim @SameT ssana olan borcumu bir sure daha erteliycem saygılar..
Gemileri Yaktım - Evlenyorum
Sohbet Muhabbet0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Gemileri Yaktım - Evlenyorum