merhaba arkadaşlar, Sizlere şebeke olmuş bir siteyi ve ekibi tanıtmak istiyorum. Cunku bu kişinin, sitesinde yayınladığı icerikleri sizde yt'de veya farklı platformlarda yayınlıyorsanız eğer , başınız dertte demektir. bu site sahibi sizin iceriğinizi engelleyecek sildirecek herşeyi yapıyor.. Yani bunu yapmasa, kendi ekmeği ile uğraşmış olsa bu başlığıda acmayacaktım. şimdi bu site eklediği bir iceriği 20-40 adet farklı paravan sitelerde aynı anda yayınlayan bir yapıya sahip.
ornek veriyorum googlede "anne 3.bolum izle"
kelimesini aratiyorsunuz.
https://www.google.com.tr/search?q=anne+3.bolum+izle

cıkan sonuclarda ilk 4 sayfadaki,bakın 4 sonuc demiyorum 4 SAYFADAKİ, domainlerde dizi kelimesi gecen tum siteler , bakın dikkat edin butun hepsi diyorum sadece bir ekibe ait. oda diziizlek.com ekibine...sanmayınızki dizi aramalarınızda cıkan siteler farklı kişilere ait falan sanmayınız..farklı domainler, farklı ulke ipleri, farklı hostlar hepside = aynı kişidir...
paravan siteler kurarak birbirini destekleyici bir yapı oluşturmuş.
şimdi bu ekip ile icerikleriniz cakışıyorsa ve izlenim alıyorsanız ytde sizleri farkettikleri anda Flagtan, topluluktan, kanalınızın kapanması %90dır..
Butun parayı tek elde toplamak isteyen bir kanı bozuktan ibaret...ve yuklu miktarda kazandığınada emin olabilirsiniz.
Şimdi bu site sahibini ve ekibini ben burdan uyarıyorum. illaki bu konuyu okuyacak denk geleceklerdir.

Eğerki kendi ekmeğinize bakmayıp, youtubede izlenim aldırdığım kanallarım "Flag" tan kapanırsa , sitelerim yine arama motorlarında mimlenirse.. ant olsun dailydeki tum hesaplarınızı kapattırmayan, aynı şekilde Ytdeki kanallarınızıda kapattırmayan, ve domainlerinizi icerik kanıtlarıyla + paravan site oluşturdugunuzuda kanıtlayarak googleye report edip sizi spamdan mimlettirmeyen, aynı şekilde adsenselerinizide reportlamayan adidir! tum ekmeğinizden ve emeğinizden olursunuz. Burdan acık ve net soyluyorum. insanların ekmeğiyle oynayarak bir yere gelemezsiniz. burda kac kişinin canı yandı belki haberi bile yoktur. Rakiplerinizin nasıl bir yamyam oldugunu iyi tanıyın arkadaşlar.
diziizlek.com sitesine bir bakın. ordaki her dizi icin kendilerine ait 20-30 site var.piyasayı Resmen ablukaya almışlar. Bizim garip saf youtuberlarda ekmek yiyeceğini sanıyor. Bende dahil.