Belenenses'te Jorge Jesus ile calışan Roma, eski hocasını ESPN'e anlattı. Brezilyalı eski futbolcu, "Belenenses'e transfer olduğumda Jorge Jesus'u tanımıyordum. Sıkıcı bir adam gibi duruyordu. Beni bir kez evine davet etti. Akşam yemeği yedik, bir şey soylemedi. Sonra bana 'Hadi oturma odasına gidelim' dedi. 10 televizyon gorduğumde şaşırdım. 10 farklı ligin macı yayınlanıyordu. Bana 'Burada, 10 farklı ligin hepsini goreceksin, sonra sana nasıl oynamanızı istediğimi acıklayacağım.' dedi. Sonra ben, "Bayım, uyumak istiyorum." dedim. Bana, "Hayır, uyumaya vaktin yok, nasıl olursan ol seni antrenmana cıkarırım." dedi. Tum macları izledim ve şafakta evinden ayrıldım. Tabii, ertesi gun idmana gitmedim" dedi.

EN COK BİLGİYİ ONDAN EDİNDİM
Portekizli calıştırıcının kendisine cok şey oğrettiğini belirten Roma, "Futbol kariyerim boyunca en cok bilgi edindiğim hocaydı. O, teknik ve taktik anlamında en iyisiydi. Birinci sınıftı. Antrenmanlara ve maclara cok takıntılıydı. Başka takımlar otellere gittiğinde dinlenirken, biz sabahları antrenman yapmaya gidiyorduk" ifadelerini kullandı.